Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kedvcsináló video és újabb részletek

Egy renderelt teaser trailert tett közzé a CD Projekt RED.

2013.01.11. 00:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Cyberpunk sci-fi univerzumban játszódik a CD Projekt RED készülő új RPG játéka, a Cyberpunk 2077. A sötét jövőben játszódik a történet, Night City városában, ahol egy utcán felnőtt személy szerepében kell megtalálnunk az utat a felemelkedésre és a túlélésre. A kábítószerek, az erőszak és a szegénység problémája nem szűnt meg, az utcákat pedig egy újfajta szórakozást űző junkie-k lepték el. A braindance (agytánc) egy személy élményének digitálisan rögzíetett változata, amit egy speciális eszköz (a BD-lejátszó) segítségével közvetlenül az idegrendszerbe lehet bevinni. Ezáltal újraélhető az egész agyi folyamat, érzelmekkel, izommozgásokkal és mindennel, amit az eredeti braindance-et rögzítő személy észlelt. Ilyen lehet például egy felfedező élményei és izgalmai, szagokkal, hangokkal és látvánnyal, de sötét oldala is van a dolognak, illegális BD felvételek is készülnek a városban, például egy sorozatgyilkos agyát használva.
A fejlesztők egy renderelt kedvcsináló videót adtak most ki játékukhoz, amelyben egy olyan nőt látunk, aki túl sok implantátumot épített már a testébe, és ezáltal "pszichóvá" vált. Ezt a nevet adták azoknak, akiknek a teste az implant-túladagolástól fellázad a biológiai szervek és egyúttal a környezetükben található más organikus dolgok ellen, így gyilkolásba kezdenek. Ellenük vetik be a Psycho Squad csapatot, hivatalos nevén a MAX-TAC egységet (Maximum Force Tactical Division), a rendfenntartók legvadabb csoportját.
Zene: Archive - Bullets.

Cyberpunk 2077
A legutóbbi Cyberpunk 2077 cikkek, hírek

hozzászólások (6)

BigHairMan
BigHairMan 2013.01.11. 09:03
Atyaúristen! Hát ez meg milyen hihetetlenül pöpec remek álleejtős kedvcsináló volt? Ide vele márazonnalmentenderögtön!!!
McCl@ne
McCl@ne 2013.01.11. 09:17
Ajjaj...
Amúgy ez PC only cucc lesz? Nem találtam így első nekifutásra semmit róla, de ugye a The Witcher 2 kijött Xbox360-ra is...
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2013.01.11. 11:21
Van egy rejtett üzenet a CD Projekt RED-től a teaserben, leghamarabb 2015-re ígérik, de azt is írják, hogy a "When it's done." megfelelőbb megjelenési időpontnak. Egyébként van még egy érdekesség a sorok között, mégpedig, hogy február 5-én egy másik játékról is lerántják a leplet, ami már előrehaladottabb állapotban van, mint a Cyberpunk 2077, valószínűleg a The Witcher 3-ról van szó.

CD Projekt RED secret message
Kemloth
Kemloth 2013.01.11. 11:30
Hehe, formák ezek a lengyelek!:-D
Szóval február 5. bejelentés, előrehaladott állapotban lévő cucc... basszus, nem tudom, mi az - jó, valószínűleg tényleg Geralt legújabb kalandjai -, de adjákmárki!:-P8-)
gothmog
gothmog 2013.01.12. 19:28
Pofás videó, és ugyan konkrétan ehhez a videóhoz még elmegy ez a zene is (szódával), de amúgy a cyberpunk hangulathoz köze nincs ennek a kornyibálásnak...:-D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.