Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-je

Napokon belül megérkezik a játék PS3-exkluzív DLC-je, a Hight Tide. Emellett megérkezett az 1.03-as patch a Sony konzoljára, valamint a fejlesztők érdekes dolgokat meséltek Vaas karakteréről is.

2013.01.12. 13:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Far Cry 3 joggal pályázik a 2012-es esztendő év játéka címére, hiszen mind grafika terén, mind játékmenetével, mind történetével oda tudta bilincselni a játékosokat a monitorok elé. Ehhez párosult még a manapság kimagaslónak mondható közel 30 órás játékidő is. A fejlesztők a megjelenés után sem fordultak el a játéktól, folyamatosan dolgoznak az újabb javításokon. A negyedik patch a PC-s változathoz már hetekkel ezelőtt megérkezett, ám a konzolos verziók javítása mostanáig csúszott. Mától viszont a PlayStation 3-as játék is megkapta a maga frissítését, amely elsősorban a többjátékos rész hibáira koncentrál, de rengeteg apró változtatást is tartalmaz az egyszemélyes kampányhoz, valamint a pályaszerkesztőhöz is. A részletes leírást a VG24/7 magazin oldalán találjátok. Arról egyelőre nem tudtak pontos információval szolgálni a készítők, hogy az Xbox 360-as javítás mikorra várható, de a közeljövőben számíthatunk rá.
A PS3-as kiadás emellett napokon belül exkluzív DLC-vel bővül, megjelenési dátumot kapott ugyanis a High Tide csomag. A kooperatív módot bővítő plusz tartalom január 15-én válik elérhetővé. Hogy a későbbiekben elkészül-e PC-re, illetve Xbox 360-ra, egyelőre nem lehet tudni.
A fejlesztők a napokban egy IGN-nek adott interjú keretein belül meséltek a játék egyik legfontosabb, ikonikus karakteréről, a félőrült Vaasról is. Kiderült, hogy az a személy, akit mi megismerhettünk a sziget kalózainak vezéreként, az eredeti tervekben egészen máshogy festett, és más személyiségjegyeket hordott magán. Eleinte egy kétajtós szekrény méretével vetekedő, kopasz alakban gondolkoztak a fejlesztők, aki a Bull névre hallgatott. A monstrum egy korábbi sérülésnek köszönhetően egyik szemére vak, testét tetoválások borították, orrában karikát hordott. Ám a Ubisoftnál hamar belátták, hogy bármennyire is ijesztő és vadállatias lett a karakter, ugyanennyire unalmas is, hiszen hozzá hasonlókkal tele vannak a videojátékok és akciófilmek. Így elvetették az ötletet. Ebben közreműködött az őt megszemélyesítő Michael Mando színészi játéka is, akiről később magát a karakter külsejét is mintázták. Ezzel megszületett Pyro, egy igazi piromániás őrült, aki korábban maga is súlyos égési sérüléseket szenvedett. Nála jelentek meg először a hangsúlyos piros elemek, a trikó, a kötések, és a haj is. Később Mando játéka tovább alakította a karaktert, a színész rengeteg érzelmet és céltudatosságot ültetett bele. Ezzel a durva sérülések is enyhültek, és megszületett Vaas, aki immáron csak nyomokban emlékeztetett az eredeti szereplőre. Nyugodtan kijelenthetjük azonban, hogy ezek a változások csak a javára szolgáltak, hiszen az utóbbi évek egyik leghitelesebb gonosztevőjét sikerült megalkotniuk a Ubisoft Montreal munkatársainak. ■

előző
következő
Megjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-je
Megjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-jeMegjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-jeMegjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-jeMegjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-jeMegjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-je
Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.