Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játéka

A Gas Powered Games csapata új RPG-n dolgozik, amelyhez nem máshol szeretne anyagi támogatáshoz jutni, mint a Kickstarteren.

2013.01.15. 10:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gas Powered Games nevéhez olyan játéksorozatok köthetőek, mint a Dungeon Siege, a Total Annihilation vagy a Supreme Commander. A csapat ezúttal sem távolodik el a stratégiai vonulattól, ám legújabb alkotásuk már egy akció-RPG és valós idejű stratégiai játék keveréke lesz. A Wildman címe viselő játékhoz a Kickstarteren szeretnének rajongói támogatáshoz jutni, a kitűzött cél 1,1 millió dollár.
A játékban sereget kell toboroznunk, amelynek élén csatába vonulhatunk hősünkkel, hogy legyőzzük az ellenséges hősök seregeit. A játék elején egy egyszerű földi halandóként indulunk, és magunknak kell felfedeznünk a világot, és az új technológiákat, amelyek révén egyre erősebbekké válhatunk. A játékmenet sokban hasonlít majd a Diablo trilógiából ismertre, ám a fejlesztők állítása szerint jelentősen továbbfejlesztik azt. A rombolható környezet izgalmas és folyamatosan változó csatákat eredményez. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de a tervek szerint csak PC-re készül el a játék. ■

előző
következő
Wildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játéka
Wildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játékaWildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játékaWildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játékaWildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játékaWildman - a Supreme Commander fejlesztőinek új játéka
Wildman
A legutóbbi Wildman cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2013.02.12. 00:12
Törölték a Kickstartert...
Pedig jól hangzott. Remélem ettől még összejön.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.