Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disney Infinity bejelentés

A Disney és Pixar Animation stúdiók filmjeinek népszerű hősei először szerepelnek együtt egy videojátékban.

2013.01.16. 20:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Disney Interactive bejelentette, hogy készül a Disney Infinity, amelyet egyszerűen csak az eddigi legambiciózusabb játékukként emlegetnek. A stúdió a The Walt Disney Company és a Pixar Animations legismertebb filmjeinek hőseit állítja a középpontba, a játékosnak lehetősége lesz kedvenc filmjének világában kalandozni, de akár saját világot is teremthetünk majd.
„A Disney Infinity egy új módját mutatja be annak, hogyan lehet a Disney-s kedvencekkel játszani.” – mondta John Pleasants, a Disney Interactive társelnöke - „A játék ezen innovatív megközelítésével a Disney Infinity karaktereket, sztorikat és helyszíneket kelt életre a The Walt Disney Company történetéből, a rajongók és a gamerek örömére egyaránt.”
A Play Setek, vagyis a saját történettel rendelkező küldetések során fejtörőket kell megoldanunk, ellenfeleket kell legyőznünk, miközben különleges karaktereket, járműveket és tárgyakat gyűjthetünk össze. Ezeket a Toy Boxban használhatjuk fel saját világunk felépítésére.
"A Disney Infinity népszerű Disney és Pixar karaktereket és forgatókönyveket kombinál, a gyerekek valós életben való játékát utánozva.” – mondta John Blackburn, az Avalanche Software alelnöke és ügyvezetője - ”Játékunk egyedülálló mechanizmusával és a felhasználó által a Toy Box módban létrehozott tartalom innovatív megközelítésével a Disney Infinity szárnyakat ad a képzelőerőnek, és végtelen órákra szórakozást és kreativitást biztosít.”
A Disney Infinity fejlesztését a Disney Interactive és az Avalanche Software közösen végzi, megjelenésre idén júniusban számíthatunk PlayStaiton 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, WiiU-ra, valamint Nintendo 3DS-re. PC-s változatról egyelőre nem érkezett hír. ■

előző
következő
Disney Infinity bejelentés
Disney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentés
Disney Infinity
A legutóbbi Disney Infinity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.