Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Több platformra is elkészül a Resident Evil Revelations

A legtöbb platformra meg fog jelenni az időrendben a negyedik és ötödik epizódok között játszódó mellékág.

2013.01.22. 20:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Capcom bejelentette, hogy az eredetileg kizárólag Nintendo 3DS-re fejlesztett Resident Evil Revelations idén tavasszal PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint WiiU-ra is meg fog jelenni. A játék története a sorozat negyedik és ötödik része között játszódik, amikor Chris Redfield és Jill Valentine egy látszólag elhagyatott hajóra keverednek, ahová a T-Abyss vírus eredete utáni nyomozásuk vezette őket.
Az ígéretek szerint nem csupán egy átirattal készülnek, igyekeznek minél több és érdekesebb plusz tartalommal megtömni a lemezeket. Extra nehézségi fokozat és továbbfejlesztett Raid mód vár ránk, amelybe új fegyverek és képességek is kerülnek. E játékmódban több karakter felett is átvehetjük az irányítást. Emellett egy új szörny is leselkedik majd ránk.
A Resident Evil Revelations május 24-én kerül a boltok polcaira, PC-re és PS3-ra digitális úton is beszerezhetjük majd. ■

előző
következő
Több platformra is elkészül a Resident Evil Revelations
Több platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil Revelations
Resident Evil Revelations
A legutóbbi Resident Evil Revelations cikkek, hírek

hozzászólások (9)

balays82
balays82 2013.01.22. 20:53
Azért kérdeztem. Én eddig csak az ötödik résszel játszottam PC-n, azzal szerintem nem volt semmi gond. A többi részhez csak konzolon volt szerencsém. Bár jobban belegondolva, a negyedik rész portja valóban botrányosan gyenge volt. De azóta már jobban odafigyel erre a Capcom, szóval szerintem most nem lesz gond ilyen téren.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.01.22. 20:54
A 4., ami amúgy nagyon tetszett, miután kiküszöböltem a port-problémár, illetve a Raccoon City
GeryG
GeryG 2013.01.22. 21:11
Én úgy hallottam, hogy a Raccoon City nem csak a rossz portolás miatt volt pocsék. A játék önmagában is egy halva született ötlet volt, nem? Én nem játszottam vele, csak hallottam.

Egyébként nem tudom, mások hogy vannak vele, de én nagyjából a 3. rész óta temetem az egész sorozatot. Illetve pontosabban fogalmazva nem nevezem Resident Evilnek. Mert ezek a játékok már nem azok. Az eredeti hangulatból zéró maradt meg. Az egész átment egy egyszerű cső-shooterbe, arról már nem is beszélve, hogy zombikat nagyjából szökőévente látunk benne. :(
Nem volt rossz játék az ötödik rész, de a címen és szereplőkön és némi történeten kívül köze nem volt már ahhoz, amit annak idején RESIDENT EVIL-nek ismertünk meg.

A második részt rongyosra játszottam anno... máig a favorit...
Sokáig - naivan felülve a fejlesztőknek - reménykedtem benne, hogy a hatodik rész tényleg visszahozza a régi feelinget, de a beszámolók alapján ez is csak egy sokadik nézdahátam lövölde lett...
VodevilX
VodevilX 2013.01.22. 21:39
A Raccoon City-t nem igazából nem is a Capcom készítette, és bár nem tudom port szempontjából milyen, 5 perc nekem bőven elég volt belőle.
A 4 az tagadhatatlanul pocsék volt, de erre pedig ott van amit mondtam.

Egyébként ma 15 éves az a bizonyos 2. rész, és én is hasonlóképp vélekedem róla: a legjobb :) Volt szó a 6 megjelenése körül, hogy esetleg megfordulhat még a fejükben egy remake, mint a gamecube-os első rész, az jó lenne, ha már ilyen jelleggel újat nem is terveznek.
Lényeg, hogy nekem tetszik az ötlet, hogy kb egyik után jön a másik, illetve még valamikor esetleg azzal lendülettel, vagy a 2 közt bepótolom a Code Veronica-t, a fő játékok közül már csak azzal tartozom magamnak.
gregmerch
gregmerch 2013.01.23. 09:10
Nekem a Revelations nagyon tetszett (tetszik) 3DS-en. Ennek a résznek áll messze a legközelebb a hangulata az ős-trilógiához. Több szálon futó, jól kitalált történet jellemzi, és amennyit láttam belőle (első 2 fejezet), az nagyon rendben volt! Örülök, hogy elkészítik nagyobb gépekre is, szerintem - ha csak el nem szúrják - jó újjáélesztése/vérfrissítése lehet a szériának, de akár még a stílusnak is!

Én PC-n összesen a 2. résszel játszottam nagyon régen, de imádtuk öcsémmel. Ketten toltuk végig, Isten tudja, mikor. Nekem ez is egy tipikusan konzolos műfaj, de ettől még lehetne jó portokat készíteni PC-kre is, ha már belefognak. Az Operation Raccoon City nekem a hírek és az értékelések alapján kimaradt, nem hiszem, hogy valaha is belenéznék. (Nagyon vártam a megjelenését, aztán annyira lehúzta minden kritika, hogy gyorsan megnéztem egy gameplay videót Youtube-on, és beláttam, hogy minden szó igaz volt! Ehhez képest még ma is baromi drágán mérik - igaz, akciósan sem kellett a téli szünetben. Sajnálom nagyon, jó kis spin-off/prequel rész lehetett volna belőle!)

Aki játszott velük: a HD remastered részeket érdemes beszerezni pl. XB360-ra? Nem vett rá a lélek tekintve, hogy minden más verziót begyűjtöttem a számomra érdekes részekből. Tudnak valami pluszt? Szebbek annyival, hogy érdemes beruházni rájuk, vagy csak az eredeti grafikát húzták fel 1080p-re? (Az RE4-re és a Code Veronica: X-re gondolok, a két Chronicles rész megvan Wii-n, és annyi bőven sok is belőlük.)

Visszatérve az eredeti témához: nagyon örülök a hírnek, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle a készítők!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.