Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Dead Island: Riptide

Bár csak a játék egy korai változatából származó videó érkezett, a látottak alapján bizakodhatunk, hogy ismét egy élvezetes alkotáshoz lesz szerencsénk.

2013.01.24. 09:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első részhez hasonlóan a Dead Island: Riptide fejlesztése is göröngyös utakon halad, hiszen a különböző korhatár besorolással foglalkozó hatóságok rendre támadják a zombis játékot. Németországban ez a játék sem jelenhet meg.
A fejlesztő Techland azonban nem csügged, szorgalmasan dolgoznak, hogy mielőbb a boltok polcaira kerülhessen a játék, amelyből ma megérkezett az első játékmenetet bemutató trailer is. A négy és fél perces videó ugyan a játék egy korai változatából származik, a látottak alapján egyértelmű, hogy a készítők az első rész által kitaposott úton haladnak tovább. A hangulat is a régi, ahogyan a játékmenetet sem bolygatták meg túlságosan.
A Dead Island: Riptide jelen állás szerint április 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Dead Island: Riptide
A legutóbbi Dead Island: Riptide cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.01.24. 19:28
Élvezetesnek lehet élvezetes, de így első blikkre a minitérképen, néhány új játékmenetbeli újításon és a motorcsónakon kívül semmi változás nincs az első részhez képest, ugyanolyan fegyverek, ugyanaz a kezelőfelület, ugyanaz a grafika, ugyanolyan textúrák... nem bántam volna, ha inkább az első résztől eltérő pályákat és új zombikat mutatnak.
Christoph
Christoph 2013.01.24. 22:42
Van egy hosszabb 9 perces változata is ennek a videónak, ott van olyan, hogy fém kerítéseket helyez el. Ezen kívül még újításnak tűnik, hogy a lőfegyverek így elsőre jobban sebeznek, a fegyverek súlytalansága nagy hibája volt az első résznek úgy tűnik tanultak belőle. Eddig valóban eléggé ugyanolyannak tűnik, főleg a helyszín hasonló. A játékmeneten szerintem nem kell sokat változtatni, az teljesen jó volt.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.