Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - Kick Ass trailer

Az új trailerben a tengerészgyalogosok landolás előtt kiadott parancsait hallhatjuk.

2013.01.25. 21:48 | szerző: Fade | kategória: Játék

"Ha mozog, lelövöd, ha nem mozog, lelövöd mégegyszer" - hangzik az utasítás a felettesünktől. Nincs más dolgunk, mint felpakolni az elérhető legütősebb felszerelést, és megmenteni a felszínen rekedt bajtársainkat. Természetesen ez nem lesz olyan egyszerű, mint először hihetnénk. A Gearbox hamarosan érkező játékában mindenki szembenézhet majd a félelmeivel, amelyek a savas vérű gyilkológépekben testesültek meg. Külön meglepetés, hogy az Aliens: Colonial Marines ezúttal a filemkben szereplő, klasszikus rakodó robotot is felsorakoztatja arzenálunk részeként, így azzal is nekieshetünk majd az életünkre törő lényeknek. ■

hozzászólások (7)

rootshaper
rootshaper 2013.01.28. 18:08
szerintem, mint a trailerek java részét, ezt is a konzol verzió alapján (vagy inkább mondjuk azt, hogy xbox verzió alapján) készítették... ki tudja miért, ez a módi, PC-n nyilván szebb lesz, ha nem is sokkal, de egy picit biztos.
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.01.28. 18:19
Vagy egy olyan szakaszban készítették, amikor még nem raktak bele egy csomó látvány elemet. Nem ez lenne az első ilyen bemutató.
GeryG
GeryG 2013.01.28. 18:57
Gyakorlatilag szinte kizárható, hogy ennél egy hangyapöcörőnyit is szebb legyen akár PC-n, akár máshol. Ne felejtsük el, hogy ezt a szerencsétlen játékot is fejlesztik már legalább 4-5 éve, és nem nagyon jöttek hírek esetleges enginge-cseréről... Ez leginkább az alacsony felbontású textúrákon és az alacsony poligonszámú modelleken látszik. Ami pedig a bele nem tett látványelemeket illeti, nagyon nagy öngól lenne. Ha ez a Kick Ass trailerük, ami a címe alapján a "hű, ez lesz az eddigi legbrutálabb trailere a játéknak..." feladatot látja el, akkor pont ez az, amit el is kellene túlozniuk (lásd Far Cry 3 esete az E3-mal és a valósággal! :D), nem, hogy kihagyni belőle dolgokat.

Legyünk racionalisták: ez a játék így fog kinézni, de ez nem feltétlenül baj. Ha közelebb is áll a Pain in the Asshez mintsem a Kick Asshez, legalább legtöbbünk vasán röccenésmentesen fog futni, és ha a hangulatot eltalálják Gearboxéknál, akkor senki nem fog a grafika miatt panaszkodni! :)
Bár szegények az utóbbi időben elég hullámzó teljesítményt nyújtottak DNF vs. Borderlands 2...
Slyder
Slyder 2013.01.29. 14:07
Most már nem kellene ilyen elavult valamiket kiadni, abban reménykedve, hogy majd talán a nosztalgia miatt megveszik... Meg hogy alien... A grafika nem 1. számú szempont, de azért had követeljek már meg egy kis minőséget. Az összes videó amit eddig láttam teljesen anti-klimatikus, lehetetlen elsíklani a gyenge textúrák mellett, mert az egész játékra rányomják a bélyeget. A Duke Nukem Forever nem volt elég? Látom nem. 2013-ban (sőt még elötte is) az ilyen szintű megkésett játékoknak nincs helye.
goodboy007
goodboy007 2013.01.29. 16:51
Engem az sem érdekelne, ha az AVP2 grafikájával érkezne, úgyis -remélhetőleg- nagyrészt sötét helyeken fogunk mászkálni, az árnyékolással meg biztos nem lesz gond. Ha beszarok a monitor előtt a mozgásérzékelő pittyegésétől, akkor a trailer alapján tetszeni fog.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.