25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ismét mozgásban a Tomb Raider multija

A megjelenésig biztosan sokan kételkedni fognak a többjátékos mód létjogosultságában, őket igyekszik meggyőzni a legújabb videó.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Elmondható, hogy a Tomb Raider többjátékos része nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, holott még meg sem jelent. A legtöbben már eleve az ötletet is életképtelennek tartják, de ennek eldöntésével azért érdemes megvárni a játék megjelenését. Mindenesetre a VG24/7 magazin készített egy interjút a játék rendezőjével, Daniel Bissonnal, amelyben e játékrészről faggatták. A videóban rengeteg jelenetet láthatunk a játékból, amelyek alapján azért most már lehet némi elképzelésünk arról, mi is vár majd ránk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Tomb Raider (2013)

Platform:

Fejlesztő: Crystal Dynamics

Kiadó: Square Enix

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2013. március 5.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

razak
razak [2205]
Senki nem ezért fogja megvenni, de ez nem is cél, csak egy plusz amivel lehet bohóckodni, ha véget ért a történet és a DLC még messze van, de nem akarjuk addig sem letörölni a játékot és éppen unatkozunk.:)
Az más kérdés, hogy ha nagyon kukacoskodni akarunk, akkor mondhatnánk, hogy ezeket a pályákat is kitölthették volna történeti szállal és így még hosszabb a single.De nem akarok, mert még többet kellet volna várni rá.:D
veterán33
veterán33 [30]
Tomb Raider Battlefield Rambo style (bocs de ez ugrott be hirtelen) szerintem érdekesebb lett volna olyan csapat alapú módon megcsinálni mint a Portal 2 multija.:D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)