Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aktuális War of the Roses hírek

A játék hamarosan új kiadással jelentkezik, a fejlesztők ingyenes próbaverziót készítenek, valamint egy új DLC is kilátásban van.

2013.02.01. 17:40 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Paradox Interactive nem tétlenkedik, ha középkori akciójátékáról van szó. A War of the Roses ugyanis hamarosan új kiadással jelentkezik, amely a Kingmaker Edition névre hallgat. Ez a kiadás mindegyik, a tavaly októberi megjelenés óta kiadott fegyvert, páncélt és perket tartalmazza. Ezen kívül két új játékmód is bekerül (Assault és Assault Castle), melyekben a lovagok új kihívásokat találnak, amik ismét próbára teszik majd rátermettségüket. Ez az új kiadás 2013 első negyedévében fog megjelenni.
A fejlesztők ingyenes próbaverzión is dolgoznak, amelynek megjelenése február 6-ára várható. Ez minden csatateret tartalmazni fog, a megkötés az lesz, hogy nem oldhatunk fel új fegyvereket, és csak a játék alapértelmezett kasztjaival játszhatunk.
Végül hamarosan egy új prémium DLC is érkezik a játékhoz, amely a híres brit színész, Brian Blessed hangjával cseréli le a narrátort. A klasszikus brit akcentus és hang remekül illeszkedik majd a játék témájához. Ezen érdekességek mellett a War of the Roses hamarosan megkapja az Outside the Law című frissítést is, amely egy új, hatalmas erdőséggel borított térképet, valamint új páncéldarabokat ad majd a játékhoz. Még több információt a játék hivatalos oldalán találhatunk. ■

War of the Roses
A legutóbbi War of the Roses cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.