Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aktuális War of the Roses hírek

A játék hamarosan új kiadással jelentkezik, a fejlesztők ingyenes próbaverziót készítenek, valamint egy új DLC is kilátásban van.

2013.02.01. 17:40 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Paradox Interactive nem tétlenkedik, ha középkori akciójátékáról van szó. A War of the Roses ugyanis hamarosan új kiadással jelentkezik, amely a Kingmaker Edition névre hallgat. Ez a kiadás mindegyik, a tavaly októberi megjelenés óta kiadott fegyvert, páncélt és perket tartalmazza. Ezen kívül két új játékmód is bekerül (Assault és Assault Castle), melyekben a lovagok új kihívásokat találnak, amik ismét próbára teszik majd rátermettségüket. Ez az új kiadás 2013 első negyedévében fog megjelenni.
A fejlesztők ingyenes próbaverzión is dolgoznak, amelynek megjelenése február 6-ára várható. Ez minden csatateret tartalmazni fog, a megkötés az lesz, hogy nem oldhatunk fel új fegyvereket, és csak a játék alapértelmezett kasztjaival játszhatunk.
Végül hamarosan egy új prémium DLC is érkezik a játékhoz, amely a híres brit színész, Brian Blessed hangjával cseréli le a narrátort. A klasszikus brit akcentus és hang remekül illeszkedik majd a játék témájához. Ezen érdekességek mellett a War of the Roses hamarosan megkapja az Outside the Law című frissítést is, amely egy új, hatalmas erdőséggel borított térképet, valamint új páncéldarabokat ad majd a játékhoz. Még több információt a játék hivatalos oldalán találhatunk. ■

War of the Roses
A legutóbbi War of the Roses cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.