Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

REDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációja

Az új motor megteremti a lehetőséget az olyan játékok elkészítéséhez, amelyek ötvözik a nyitott világú és a történetközpontú szerepjátékok összes jellegzetességét.

2013.02.02. 10:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED saját fejlesztésű motorja, a REDengine első változata a The Witcher 2 PC-s változata alatt debütált. A második generációs motor ugyanennek a játéknak az Xbox 360-as Enhanced Edition kiadását keltette életre, mostanra pedig elérkezett a harmadik generáció megjelenésének.
"Ha megnézzük napjaink RPG-it, kétféle megközelítéssel találkozhatunk: az első a lebilincselő sztorira összpontosít, ám erősen lekorlátozza a játék világát, míg a másik a nyitott világot részesíti előnyben, ugyanakkor egyszerűbb, felejthető történettel rendelkezik. A REDengine 3 segítségével először leszünk képesek ötvözni e két stílus legfontosabb jellemzőit, életre kelteni egy nyitott világot, amelyben elmesélhetünk egy összetett, több szálon futó történetet. Elragadó történetet, hiteles szereplőkkel, és egy olyan világgal, amelyet a játékosok szabadon bebarangolhatnak mindenféle töltés nélkül, új szintre emelve a játékokat, sokkal életszerűbb érzést keltve. Mikor a korábbi játékainkon dolgoztunk, álmodni sem mertem, hogy egyszer eljutunk idáig. Köszönjük a rajongóink támogatást, mostanra képessé váltunk, hogy olyan RPG-t készítsünk, amilyenről minden rajongó álmodik." - nyilatkozta Adam Badowski, a CD Projek RED vezetője.
A stúdió új generációs motorja a Cyberpunk 2077-ben fog debütálni, és a fejlesztők elmondása szerint már teljesen kompatibilis a következő generációs eszközökkel, vagyis olyan valósidejű grafikát tesz lehetővé, amelyet ma még csak az előre renderelt CGI videókban láthatunk. ■

előző
következő
REDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációja
REDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációjaREDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációjaREDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációja
Cyberpunk 2077
A legutóbbi Cyberpunk 2077 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.