Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

REDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációja

Az új motor megteremti a lehetőséget az olyan játékok elkészítéséhez, amelyek ötvözik a nyitott világú és a történetközpontú szerepjátékok összes jellegzetességét.

2013.02.02. 10:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED saját fejlesztésű motorja, a REDengine első változata a The Witcher 2 PC-s változata alatt debütált. A második generációs motor ugyanennek a játéknak az Xbox 360-as Enhanced Edition kiadását keltette életre, mostanra pedig elérkezett a harmadik generáció megjelenésének.
"Ha megnézzük napjaink RPG-it, kétféle megközelítéssel találkozhatunk: az első a lebilincselő sztorira összpontosít, ám erősen lekorlátozza a játék világát, míg a másik a nyitott világot részesíti előnyben, ugyanakkor egyszerűbb, felejthető történettel rendelkezik. A REDengine 3 segítségével először leszünk képesek ötvözni e két stílus legfontosabb jellemzőit, életre kelteni egy nyitott világot, amelyben elmesélhetünk egy összetett, több szálon futó történetet. Elragadó történetet, hiteles szereplőkkel, és egy olyan világgal, amelyet a játékosok szabadon bebarangolhatnak mindenféle töltés nélkül, új szintre emelve a játékokat, sokkal életszerűbb érzést keltve. Mikor a korábbi játékainkon dolgoztunk, álmodni sem mertem, hogy egyszer eljutunk idáig. Köszönjük a rajongóink támogatást, mostanra képessé váltunk, hogy olyan RPG-t készítsünk, amilyenről minden rajongó álmodik." - nyilatkozta Adam Badowski, a CD Projek RED vezetője.
A stúdió új generációs motorja a Cyberpunk 2077-ben fog debütálni, és a fejlesztők elmondása szerint már teljesen kompatibilis a következő generációs eszközökkel, vagyis olyan valósidejű grafikát tesz lehetővé, amelyet ma még csak az előre renderelt CGI videókban láthatunk. ■

előző
következő
REDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációja
REDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációjaREDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációjaREDengine 3 - a CD Projekt RED motorjának legújabb generációja
Cyberpunk 2077
A legutóbbi Cyberpunk 2077 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.