Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire bakiparádé

Bár a játékot fejlesztő stúdió már megszűnt, most mégis érkezett egy vadonatúj trailer a nyomozós játékból, amelyet mindenképpen érdemes megnézni.

2013.02.04. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan két éve már, hogy megjelent a Team Bondi első, és egyben utolsó videojátéka, az L.A. Noire. A nyomozós alkotás a fejlesztését körülvevő nehézségek ellenére kimondottan jól sikerült, köszönhetően az innovatív játékmenetnek és a soha korábban nem látott részletességgel lemodellezett mimikának. Nem sokkal a megjelenés után a Team Bondi és a kiadó Rockstar Games megszakította a kapcsolatot, majd később a fejlesztő stúdió meg is szűnt, hogy az egykori munkatársak KMM Interactive néven új stúdiót alapítsanak és belevágjanak a Whore of the Orient fejlesztésébe.
Most mégis egy vadonatúj trailer bukkant fel a világhálón, amelyet a Team Bondi munkáját segítő Depth Analysis készített el. Ők feleltek a fent említett mimika lemodellezéséért. Az új videóban a filmeknél előszeretettel alkalmazott bakiparádét láthatunk. Megannyi jelenetben a szereplők belekavarodnak a szövegükbe, így "újra kellett venni a jelenetet". ■

L.A. Noire (PS3)
A legutóbbi L.A. Noire (PS3) cikkek, hírek

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2013.02.04. 14:24
Vicces videó, de azért szkeptikus vagyok. Már az is fura, hogy a mimikát és a hangot egyszerre vették fel (biztos, hogy a hangot hangstúdióban, a mimikát meg mocap stúdióban), de szinte biztos, hogy a mimikát és a test mozgását külön (bár mindkettőhöz mocap kellett, a mimika felvételéhez fixen ott kell ülni, nem lehet mászkálni). Így azok a részek, ahol röhögve félrehajolnak...stb kemény utómunka volt és nem csak mocappel felvett anyag.

"nehézségek ellenére kimondottan jól sikerült" == baromi jó lett ;)
GeryG
GeryG 2013.02.04. 14:34
Jah, az egyértelmű, hogy nem véletlen bakik, hanem megrendezett az egész! De attól még vicces! :)
Artemius '89
Artemius '89 2013.02.04. 14:39
Szerintem tényleg véletlenül lettek felvéve a mimikai bakik, például az a tüsszentés, nem megrendezett az tuti. És utólag poénból hozzárakták a testeket, meg a környezetet. Mindenesetre zseniális :)
EvolutioN
EvolutioN 2013.02.04. 19:20
Volt videó arról még a megjelenés előtt, hogyan vették fel a mimikát. Csomó kamera körbevette az éppen beszélő színészt és egy időben vették fel a beszédet a mimikával. Szóval a bakik valódiak, csak a testek mozgását rakták rá utólag.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.