Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Konzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted Dreams

Steamen már elérhető a leginkább a Trine játékokra emlékeztető oldalnézetes játék, tavasszal pedig konzolokra is megjelenik.

2013.02.06. 14:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A német illetőségű Black Forest Games bejelentette, hogy tavasszal PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik a Giana Sisters: Twisted Dreams. A játék Steamen keresztül PC-re már elérhető, valamikor a következő hónapokban pedig, szintén letölthető formában, konzolokra is megjelenik.
A játék látványvilága leginkább a Trine játékokra emlékeztet, ami azért sem meglepő, mert a két játék stílusa is nagyon hasonlít, ezúttal is egy oldalnézetes ügyességi játékhoz van szerencsénk. A Giana Sisters két egymástól nagyon különböző nővérről szól, akik egy fantasztikus kalandba keverednek. A két szereplő személyiségükből adódóan más és más erősségekkel és gyengeségekkel bír. A játékmenet egyik érdekessége, hogy a karakterek képességeinek köszönhetően a környezetünk folyamatosan változik körülöttünk, így ami első ránézésre álomba illőnek tűnik, szemvillanás alatt változhat át igazi rémálommá. ■

előző
következő
Konzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted Dreams
Konzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted Dreams
Giana Sisters: Twisted Dreams
A legutóbbi Giana Sisters: Twisted Dreams cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.