Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új stúdiót alapított a Civilization V fejlesztője

A független stúdió kimondottan stratégiai játékok fejlesztésére szakosodik, már be is jelentette első játékát, amely az At the Gates címet viseli és a Kickstarteren igyekszik anyagi támogatásra lelni.

2013.02.06. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jon Shafer neve a Civilization V rajongói számára lehet ismerős, ugyanis ő volt a népszerű stratégiai játék egyik vezető fejlesztője. A nagy szakmai tapasztalattal bíró fejlesztő elérkezettnek látta az időt, hogy megalapítsa saját stúdióját, amelynek a Conifer Games nevet adta és már bele is vágtak első játékukba. A csapat kifejezetten stratégiai játékok készítését tűzte ki célul, első játékuk pedig az At the Gates lesz. Ehhez a Kickstarteren szeretnének némi anyagi támogatáshoz jutni.
Az At the Gates egy ókori birodalomépítő játék lesz, amelyben nem csupán a többi néppel kell felvennünk a küzdelmet, de nyersanyagaink és erőforrásaink kiapadása miatt kénytelenek leszünk folyamatosan új területeket meghódítani. Ez persze szintén a többi néppel való konfliktusokhoz vezet. Az első videó alapján a játék leginkább a Civilization sorozat egy korábbi epizódjára emlékeztet. A megjelenés még meglehetősen messze van, leghamarabb 2014-ben számíthatunk rá kizárólag PC-re. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.