Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WildStar WildStar

WildStar - az Exiles frakció és a fejlődési útvonalak

Három videó is érkezett a látványával az animációs filmeket idéző játékhoz.

2013.02.07. 10:37 | szerző: Fade | kategória: Játék

Az NCSoft soron következő, WildStar névre hallgató MMORPG játékában ezúttal a csillagok közé vezet az utunk, azon belül is a misztikus Nexus bolygóra. Réges-régen a hatalmas tudású eldan faj élt itt, és bár mára már eltűntek, számos értékes kincset és technológiát hagytak hátra a kíváncsi kalandorok számára. E világ további sorsa a Dominion galaktikus birodalma, és az Exiles közt fog eldőlni. Ez utóbbi társaság szülőbolygójukról kitaszított fajok laza szövetségéből áll, és az első videóban ők mutatkoznak be nekünk.
A másik érdekes információ, ami napvilágot látott a játékról, hogy különböző útvonalakat választhatunk a karakterünk fejlődésére vonatkozóan, amelyek számos speciális küldetéstípust adnak majd nekünk. Ilyen például a Katona, amelyet azoknak találtak ki, akik mindent szeretnek lekaszabolni, ami csak megmozdul. Ugyanakkor a békésebb típust kedvelők kiválaszthatják például a Felfedező utat, amivel inkább a bolygó felderítése válik célpontunkká, titkos kazamatákat, nehezen megközelíthető helyeket felfedezve. A fejlesztők további információkat ígértek hamarosan, valamint az biztos, hogy a játék még idén felkerül a boltok polcaira. ■WildStar
A legutóbbi WildStar cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.