Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wildman - ennyi volt a Kickstarter, de mi lesz a fejlesztőkkel?

A Gas Powered Games a Kickstarteren próbált anyagi támogatásra lelni legújabb játékához, és egyáltalán a túléléshez. Kudarcot vallottak, de ez nem feltétlenül jelenti a stúdió bezárását.

2013.02.12. 09:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem áll jól a Gas Powered Games szénája, hiszen legújabb játékuk, a Wildman nem tudta teljesíteni a Kickstarteren kitűzött 1,1 millió dolláros célt. A kampányt le is állították, ám Chris Taylor egyelőre nem temeti a stúdiót, hiszen állítása szerint van még remény.
"Eljött az a pont, amikor már megoldások után kell néznünk, hogy a Gas Powered Games tovább működhessen, de egyelőre semmi konkrétumról nem számolhatunk be. Ha lesz érdemi bejelenteni valónk, azt a saját oldalunkon fogjátok megtalálni." - nyilatkozta Taylor, majd a következőkkel folytatta - "Rengeteg hívást kaptunk olyanoktól, akik látnak fantáziát a Wildman kiadásában. De mindannyian kikötötték, hogy ehhez előbb teljesítenünk kell a Kickstarteren kitűzött célunkat, aztán a továbbiakban segítenek bennünket. Szóval továbbra is magunknak kell előteremtenünk a pénzt, de így legalább nem 1,1 millió dollárból készülhet el a játék, hanem akár 2-3 millióból."
Jelen állás szerint tehát a stúdiónak saját erőből kell valamilyen úton előteremtenie az áhított összeget vagy valamilyen más egyezségre jutnia valamely kiadóval. Ellenkező esetben könnyen lehet, hogy bezár a stúdió. ■

Wildman
A legutóbbi Wildman cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.