Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még idén jön az új Batman: Arkham játék

Minden idők talán legjobban sikerült szuperhősös játéksorozata idén trilógiává bővülhet. Legalábbis ez derül ki a Warner Bros. következő financiális évének tervezetéből.

2013.02.12. 17:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Túlzás nélkül állítható, hogy a Batman: Arkham Asylum volt az addigi legjobban sikerült szuperhősös videojáték, amelyet csak a folytatás, a Batman: Arkham City tudott felülmúlni. A Rocksteady Studios ezzel be is írta magát a szakma történelmébe, és valószínűleg senkit sem ér váratlanul, hogy a kiadási jogokat birtokló Warner Bros. számol a folytatással. Olyannyira, hogy a kiadó következő financiális évének tervei között konkrétan szerepel a franchise, vagyis jó esély mutatkozik rá, hogy akár még idén megérkezzen a harmadik epizód.
Sajnos az örömteli hír mellé egy szomorú is társul, ugyanis a jelek - vagyis egészen pontosan a Rocksteady csapatának saját bevallása - szerint az új játékhoz semmi köze nem lesz az első két részt készítő gárdának.
Annak idején, nem sokkal az Arkham City megjelenése után egyébként készült egy érdekes videó a Spike Video Game Awards alkalmából. Itt ugyanis Joker söpörte be a legjobb karakter díját, amelyet egy videón keresztül ő maga vett át. E videóban tűnik fel egy bizonyos "Batman: Arkham World Scipt" füzet, vagyis egy készülő új játék forgatókönyve... ■

hozzászólások (7)

balays82
balays82 2013.02.12. 19:20
Nem igazán örülök neki, hogy a Rocksteady már nem vállalja be a harmadik részt, de remélem, így is jó kezekbe kerül majd a fejlesztés. Vétek lenne elrontani ezt a kiváló alapanyagot.
GeryG
GeryG 2013.02.12. 19:23
Csak nehogy a Gearbox vegye át! XD
balays82
balays82 2013.02.12. 19:28
:-D Hát ők inkább tényleg ne.
GeryG
GeryG 2013.02.12. 19:33
Érdekes, eddig azt hittem, hogy régen nagyobb ászok voltak, de gyorsan rápillantva a portfóliójukra, döbbenten vettem tudomásul, hogy gyakorlatilag a Borderlands 1-2-n kívül igazán maradandót nem nagyon sikerült alkotniuk. Csináltak pár HL és CS játékot, plusz egy-két nem rossz, de semmi extrát, aztán jött ez a mostani Alien-csoda. Sosem voltak ők akkora ászok ezek szerint... (na jó, anno a James Bond 007: Nightfire-t nagyon szerettem, de az sem volt tökéletes)
GeryG
GeryG 2013.02.12. 19:39
Hopsz, kihagytam az előzőből: A Brothers in Arms sorozat se volt rossz, dehát...

Ezeken kívül szint végig csak mások munkáján vagy korábbi sikerén éltek, lásd HL-CS-DNF...
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.