Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az NCsoft megvásárolta az Unreal Engine 4-et

A kimondottan MMO játékok fejlesztésével és kiadásával foglalkozó stúdió hosszú távú megállapodást kötött az Epic Gamesszel.

2013.02.15. 11:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan kezd beindulni az Unreal Engine 4 szekere. A motor megjelenése után sokáig mindössze az Epic Games boszorkánykonyhájában készülő Fortnite volt az egyetlen, amely az új grafikus motort használja. Néhány nappal ezelőtt azonban bejelentették az első külső fejlesztő által készített játékot is, amely az UE4 erejében bízik, ez pedig a Daylight lesz, amely a Fortnite-hoz hasonlóan még idén megjelenik.
Most újabb hírek érkeztek a motor háza tájáról, ezúttal az NCsoft és az Epic Games megállapodására derült fény. A kimondottan MMO játékokkal foglalkozó NCsoft ugyanis hosszú távú megállapodást kötött a motor fejlesztőjével, így a következő játékaik fejlesztéséhez már ezt a grafikus motort fogják alkalmazni.
"Az NCsoft első Unreal Engine-hez köthető sikere a Lineage II volt, amely a megjelenését követő tíz éven keresztül szerepelt Korea top 10-es eladási listáján, míg az Unreal Engine 3-at használó Blade and Soultól eldobták az agyukat a játékosok." - nyilatkozta Ray Park, az Epic Games Korea területi vezetője, majd így folytatta - "Az Unreal Engine 4-gyel a kezükben, az NCsoft képes lesz rá, hogy megreformálja az MMORPG-k piacát."

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.