Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befutottak az első Crysis 3 értékelések

A játékban szabadon választhatunk a lopakodós és a kaszabolós játékmenet között, ami a szemkápráztató látvánnyal párosulva soha nem látott magasságokba emelheti a sorozatot.

2013.02.19. 19:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak alig három nap választ el bennünket a Crytek legújabb játéka, a Crysis 3 megjelenésétől. A fejlesztők sok mindent ígértek, többek között a számítógépekben rejlő erőforrások maradéktalan kiaknázását, valamint a korábbi epizódok jellemző hibáinak kiküszöbölését. Ezen ígéretek betartásáról mindenki meggyőződhet február 22-től, akkor kerül ugyanis a boltok polcaira a játék PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ám a mai napon több külföldi magazin is közzétette a játékról készült élménybeszámolóját, az elmaradhatatlan pontszámokkal egyetemben. Az alábbi pontok magukért beszélnek.

Crysis 3
A legutóbbi Crysis 3 cikkek, hírek

hozzászólások (14)

GeryG
GeryG 2013.02.20. 17:55
Nagy vonalakban egyetértek, a FC3 valóban a tavalyi év egyik legjobb játéka lett, sőt az elmúlt évek egyik legjobbja.
Persze neki is voltak hibái és hiányosságai, de összességében nézve a stílussal szembeni játékosi elvárásokat tulajdonképpen teljesítette: változatos főküldetések, a támaszpontok mind teljesen eltérőek voltak, amitől mindegyik legyűrése más és más volt, a grafika terén is remekül teljesített a játék (bár azért megnéztem volna az egészet az E3-as szinten is! :D). De mondom, nekem valahogy perverzióm a vadászíj, ami a FC3-ban remekül szerepelt. Remélem, itt a C3-ban is legalább ennyire hatékony lesz, a láthatatlansággal párosítva kimondottan bizakodó vagyok. Ha nem szúrják el nagyon az MI-t, ahogy sok másik játékban, ahol az első lövés után azonnal minden ellenséges egység kilométerekről tudja, hol vagy, akkor bizony ezzel is jól fogok szórakozni! :)

Egyelőre nem ítélkezem az előző részek és az eddig látott videók alapján a játék felett, de sejtésem szerint maximum grafikai részletesség terén szállhat versenyre a FC3-mal. Játékmenetben már csak a helyszín és a sztori miatt sem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt, hisz előbbi a nyitott világú játék, ez pedig egy lineáris, pályaközpontú lesz.

De reméljük a legjobbakat! :)
MattMatthew
MattMatthew 2013.02.20. 18:27
Szerencsénkre most nagyon megy a virtuális íjak biznisze, Lara, Connor, Jason és most... ki is? Már elvesztettem a fonalat, szóval a nanosuitos player one:-D.
balays82
balays82 2013.02.20. 18:38
Elvileg Prophet. Vagy Alcatraz? Vagy mindkettő, esetleg egyik sem? Igazából passz.
Gump
Gump 2013.02.20. 20:26
Az első rész nagyját meg lehetett rambózás nélkül, lopakodva csinálni. A második az ebből a szempontból is csalódás volt nekem, ez már ki is fog maradni.
ufodani
ufodani 2013.02.21. 14:48
Prophet.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.