Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a BioShock Infinite Season Pass

Az Irrational Games is az egyre népszerűbb előfizetői megoldást választotta játéka későbbi kiegészítőinek népszerűsítéséhez.

2013.02.22. 12:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Borderlands 2, Worms Revolution, Forza Horizon, Assassin's Creed III, Call of Duty: Black Ops II. Néhány cím, amelynek készítői a Season Pass megoldást választották a DLC-k kiadásához. Ez annyit tesz, hogy a játékos előre kifizeti az összes DLC-t, ami így valamennyivel olcsóbban lesz az övé.
Ebbe a sorba most az Irrational Games is beállt, ugyanis tegnap bejelentették, hogy a március 26-án megjelenő BioShock Infinite-hez is érkezik a Season Pass. A készítők közel 30 euró értékű letölthető tartalmat kínálnak 20 eurós, vagy 1600 Microsoft pontos áron. Mint kiderült, a csapat már javában dolgozik a játék későbbi DLC-in, szám szerint három csomagra számíthatunk, amelyek több órányi plusz játékidőt nyújtanak majd: új történet, új szereplők, új képességek és fegyverek várnak a játékosokra.
A Season Pass előfizetői ingyen hozzáférnek az Early Bird Special Pack-hez, amely négy exkluzív felszerelést tartalmaz, növeli a géppuska és a pisztoly sebzését, valamint e fegyverek arany változata is megtalálható benne. Emellett öt infúziós palackot is kapunk, amelyek révén növelhetjük életerőnket, pajzsunk erejét, vagy könnyebbé tehetjük a speciális képességeink használatát az ehhez szükséges sók tárolási kapacitásának növelésével.
A bónuszok sora itt még nem ér véget, ugyanis a BioShock Infinite előrendelői ingyen hozzáférnek az Industrial Revolution Pack-hez, amely három exkluzív felszerelést tartalmaz. Ezek a harci képességeinket fokozzák. Kapunk továbbá 500 játékbeli pénzt, valamint öt tolvajkulcsot. Végül megkapjuk az Industrial Revolution logikai játékot is, amely betekintést enged Columbia városának történelmébe. ■

BioShock Infinite
A legutóbbi BioShock Infinite cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.