Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legend of Grimrock II

Készül a Legend of Grimrock 2

A klasszikus RPG előtt tisztelgő első rész nagy sikert aratott, így nem meglepő, hogy készül a folytatás, amely a már kitaposott ösvényen halad tovább.

2013.02.22. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly áprilisban jelent meg a Legend of Grimrock, amely játékmenetével a klasszikus szerepjátékok előtt tisztelgett. A játékban egy négyfős csapatot irányíthattunk egy csapdákkal és szörnyekkel teli labirintusban, ám mozgásunk csak a négy alapvető irányra volt korlátozva. A látványvilág is remekül passzolt a koncepcióhoz, egyaránt magán hordozta a mai játékok és a régi szerepjátékok jellegzetességeit.
A játék nagy sikert aratott, így az Almost Human csapata nekilátott a folytatás elkészítésének, amelyet ma hivatalosan is megerősítettek. A srácok eredetileg csupán egy DLC elkészítésében gondolkoztak, ám idővel teljesen önálló, teljes értékű folytatássá nőtte ki magát a projekt, így kijelenthető: készül a Legend of Grimrock 2.
"Egy egyszerű DLC vagy kiegészítő elkészítése nem tűnt jó megoldásnak. Rengeteg ötletünk van, amelyeket szeretnénk megvalósítani, sok játékelem már el is készült az eredeti DLC-projekt miatt, valamint a játék motorjának alapos felújítása is folyamatban van. Összegezve, egy DLC túlságosan is lekorlátozta volna a lehetőségeinket. Viszont egy teljes értékű folytatással új szintre emelhetjük a Grimrockot." - olvasható Petri Häkkinen, az Almost Human társalapítójának nyilatkozata a stúdió blogján. Egyelőre tehát nagyon keveset tudni az új játékról, de a készítők ígérete szerint folyamatosan be fognak számolni a fejlesztés alakulásáról. ■

Legend of Grimrock II
A legutóbbi Legend of Grimrock II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!