Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legend of Grimrock II

Készül a Legend of Grimrock 2

A klasszikus RPG előtt tisztelgő első rész nagy sikert aratott, így nem meglepő, hogy készül a folytatás, amely a már kitaposott ösvényen halad tovább.

2013.02.22. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly áprilisban jelent meg a Legend of Grimrock, amely játékmenetével a klasszikus szerepjátékok előtt tisztelgett. A játékban egy négyfős csapatot irányíthattunk egy csapdákkal és szörnyekkel teli labirintusban, ám mozgásunk csak a négy alapvető irányra volt korlátozva. A látványvilág is remekül passzolt a koncepcióhoz, egyaránt magán hordozta a mai játékok és a régi szerepjátékok jellegzetességeit.
A játék nagy sikert aratott, így az Almost Human csapata nekilátott a folytatás elkészítésének, amelyet ma hivatalosan is megerősítettek. A srácok eredetileg csupán egy DLC elkészítésében gondolkoztak, ám idővel teljesen önálló, teljes értékű folytatássá nőtte ki magát a projekt, így kijelenthető: készül a Legend of Grimrock 2.
"Egy egyszerű DLC vagy kiegészítő elkészítése nem tűnt jó megoldásnak. Rengeteg ötletünk van, amelyeket szeretnénk megvalósítani, sok játékelem már el is készült az eredeti DLC-projekt miatt, valamint a játék motorjának alapos felújítása is folyamatban van. Összegezve, egy DLC túlságosan is lekorlátozta volna a lehetőségeinket. Viszont egy teljes értékű folytatással új szintre emelhetjük a Grimrockot." - olvasható Petri Häkkinen, az Almost Human társalapítójának nyilatkozata a stúdió blogján. Egyelőre tehát nagyon keveset tudni az új játékról, de a készítők ígérete szerint folyamatosan be fognak számolni a fejlesztés alakulásáról. ■

Legend of Grimrock II
A legutóbbi Legend of Grimrock II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.