Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3 - gond a mozgó kötelekkel

Egy Crysis 2 modder figyelt fel a jelenségre, amelyben a Crysis 3 gyenge teljesítményének okát vélte felfedezni. Az ok a mozgó kötelek körük keresendő.

2013.02.25. 20:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja jelent meg a Crytek legújabb játéka, a Crysis 3. A fejlesztők előre jelezték, hogy az új epizód minden korábbinál élethűbb grafikával érkezik, amelyhez azonban komoly gépigény is párosul. Az első beszámolók tulajdonképpen mindkettőt alátámasztották: a játék valóban földbedöngölő látványvilággal rendelkezik, ugyanakkor a legerősebb konfigurációkon is komoly teljesítménybeli gondokkal küzd.
Egy Crysis 2 modder állítása szerint megtalálta a probléma okát: ez pedig a fizikában keresendő, még közelebbről a mozgó kötelek fizikájában. Az illető ugyanis felfigyelt rá, hogyha kiiktatta a dinamikus kötélmozgásokat, akkor a játék stabil 60 fps-t produkált ott, ahol a dinamikus kötélmozgások mellett épp, hogy ennek felét.
"A Crysis 3 első pályája komoly teljesítmény-gondokkal küzd. Ezt rengetegen jelezték a fórumokon. Ahogy én tudom, ez a probléma a következő pályákra megszűnt (bár azt nem tudom, vannak-e más problémák). Azt hiszem, megtaláltam a probléma forrását. Sok helyen olvastam, hogy az első pálya problémáit az ablaküvegek jelentik, de ez csupán véletlen. Az igazi gond a mozgó kötelekkel van. Fura, mi?" - olvasható a modder blogján. A Crytek egyelőre nem reagált a feltevésre. ■

Crysis 3
A legutóbbi Crysis 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.