Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3 - gond a mozgó kötelekkel

Egy Crysis 2 modder figyelt fel a jelenségre, amelyben a Crysis 3 gyenge teljesítményének okát vélte felfedezni. Az ok a mozgó kötelek körük keresendő.

2013.02.25. 20:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja jelent meg a Crytek legújabb játéka, a Crysis 3. A fejlesztők előre jelezték, hogy az új epizód minden korábbinál élethűbb grafikával érkezik, amelyhez azonban komoly gépigény is párosul. Az első beszámolók tulajdonképpen mindkettőt alátámasztották: a játék valóban földbedöngölő látványvilággal rendelkezik, ugyanakkor a legerősebb konfigurációkon is komoly teljesítménybeli gondokkal küzd.
Egy Crysis 2 modder állítása szerint megtalálta a probléma okát: ez pedig a fizikában keresendő, még közelebbről a mozgó kötelek fizikájában. Az illető ugyanis felfigyelt rá, hogyha kiiktatta a dinamikus kötélmozgásokat, akkor a játék stabil 60 fps-t produkált ott, ahol a dinamikus kötélmozgások mellett épp, hogy ennek felét.
"A Crysis 3 első pályája komoly teljesítmény-gondokkal küzd. Ezt rengetegen jelezték a fórumokon. Ahogy én tudom, ez a probléma a következő pályákra megszűnt (bár azt nem tudom, vannak-e más problémák). Azt hiszem, megtaláltam a probléma forrását. Sok helyen olvastam, hogy az első pálya problémáit az ablaküvegek jelentik, de ez csupán véletlen. Az igazi gond a mozgó kötelekkel van. Fura, mi?" - olvasható a modder blogján. A Crytek egyelőre nem reagált a feltevésre. ■

Crysis 3
A legutóbbi Crysis 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.