Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bound by Flame

Bound by Flame bejelentés

A Mars: War Logs mellett egy fantasy RPG-n is dolgozik a Spiders Studio.

2013.02.28. 14:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Spiders Studio közösen jelentette be, hogy készül a Bound by Flame. Az akció-RPG PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, és a tervek szerint valamint ez év végén jelenhet meg.
Egy fantasy világban játszódó alkotás főhősét egy sötét démon szállta meg, amely emberfeletti hatalmat kínál neki, vagyis nekünk. Mi dönthetünk úgy, hogy élünk ezekkel a képességekkel, ám vissza is utasíthatjuk őket, ezzel hősi mivoltunkat erősítve. Döntésünknek látványos nyomai lesznek testünkön. Jó szerepjátékhoz méltón a fő történeti szál mellé rengeteg mellékküldetést is kapunk, valamint meghozott döntéseink - és a démoni megszállottságunk mértéke - nyomán más és más események szemtanúi lehetünk. A fejlesztők ígérete szerint ez jelentősen megnöveli majd az újrajátszási faktort. A csaták során eleinte csak a legalapvetőbb tudásunkra hagyatkozhatunk, ám a háromágú fejlődési fának köszönhetően specializálódhatunk egy bizonyos harcmodorra. Így lehetünk profi orgyilkosok, mágusok, de akár brutális erejű harcosok is.
Nincsen szerepjáték szerkeszthető karakter és saját kezűleg elkészíthető felszerelés nélkül, így ezt is megtaláljuk majd a Bound by Flame tárházában, ahogyan a hozzánk csapódó társakat is. Velük - cselekedeteink függvényében - a barátságtól a románcig bármilyen kapcsolatot kialakíthatunk, de vigyáznunk kell, mert akár ellenségekké is válhatunk.
A játékból egyelőre mindössze egyetlen kép érkezett, ám az korrekt grafikát ígér. Remélhetőleg hamarosan ennél többet is mutatnak a fejlesztők. ■

Bound by Flame
A legutóbbi Bound by Flame cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.