Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bound by Flame

Bound by Flame bejelentés

A Mars: War Logs mellett egy fantasy RPG-n is dolgozik a Spiders Studio.

2013.02.28. 14:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Spiders Studio közösen jelentette be, hogy készül a Bound by Flame. Az akció-RPG PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, és a tervek szerint valamint ez év végén jelenhet meg.
Egy fantasy világban játszódó alkotás főhősét egy sötét démon szállta meg, amely emberfeletti hatalmat kínál neki, vagyis nekünk. Mi dönthetünk úgy, hogy élünk ezekkel a képességekkel, ám vissza is utasíthatjuk őket, ezzel hősi mivoltunkat erősítve. Döntésünknek látványos nyomai lesznek testünkön. Jó szerepjátékhoz méltón a fő történeti szál mellé rengeteg mellékküldetést is kapunk, valamint meghozott döntéseink - és a démoni megszállottságunk mértéke - nyomán más és más események szemtanúi lehetünk. A fejlesztők ígérete szerint ez jelentősen megnöveli majd az újrajátszási faktort. A csaták során eleinte csak a legalapvetőbb tudásunkra hagyatkozhatunk, ám a háromágú fejlődési fának köszönhetően specializálódhatunk egy bizonyos harcmodorra. Így lehetünk profi orgyilkosok, mágusok, de akár brutális erejű harcosok is.
Nincsen szerepjáték szerkeszthető karakter és saját kezűleg elkészíthető felszerelés nélkül, így ezt is megtaláljuk majd a Bound by Flame tárházában, ahogyan a hozzánk csapódó társakat is. Velük - cselekedeteink függvényében - a barátságtól a románcig bármilyen kapcsolatot kialakíthatunk, de vigyáznunk kell, mert akár ellenségekké is válhatunk.
A játékból egyelőre mindössze egyetlen kép érkezett, ám az korrekt grafikát ígér. Remélhetőleg hamarosan ennél többet is mutatnak a fejlesztők. ■

Bound by Flame
A legutóbbi Bound by Flame cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.