Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Új The Witcher 3: Wild Hunt képek és infók

Az 50 órányi fő történeti szál mellett legalább ugyanennyi időt tölthetünk el a mellékküldetésekkel.

2013.03.01. 15:35 | szerző: Dino | kategória: Játék

Friss infók kerültek ki a CD Projekt RED készülő új RPG játékáról, a The Witcher 3: Wild Huntról. Adam Badowsky, a csapat vezetője elmondta, hogy az óriási nyílt világban is rengeteg döntés vár majd ránk, és az ezekből kibontakozó cselekményszálak kizárják a másikakat, így többszöri újrajátszás során is újabb dolgokkal találkozhatunk majd. A trilógiát lezáró epizód sztorijában Geralt a szeretteit keresi, miközben összetűzésbe kerül a Wild Hunt csoporttal is. A nyílt világot - amely mintegy harmincszorosa a második részben lévőnek - nem egyetlen téma köré építik a CD Projekt REDnél, inkább különböző atmoszférájú területekre osztották a térképet, amelyek mindegyikének megvan a saját lakossága és főbb karakterei. A fő történeti szál - amelynek végigjátszása mintegy 50 órát vesz majd igénybe - mellett rengeteg mellékküldetés vár ránk, és a különböző helyszínek történéseiben is részt vehetünk, ezáltal duplájára nyújtva a játékidőt. Cselekedeteink pedig - legyenek az akár csak egy-egy oldalág eseményei - hatással lesznek a világban történő változásokra is, így igencsak szerteágazó, nemlineáris kalandok várnak ránk. ■

előző
következő
Új The Witcher 3: Wild Hunt képek és infók
Új The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infók

hozzászólások (8)

medve91
medve91 2013.03.01. 16:03
Dino: igen láttam a dolgokat, meg is néztem az egész 2 órás műsort:9 de tudod az emberben ott van a kétkedés! Én elhiszem hogy a PS4 egy bivaly erős gép lesz, de szeretnék bizonyítékot is látni! A Watch Dogs az egyetlen ami azt mutatja hogy nem csak egy port lesz! Remélem hogy feleslegesen aggódom ez miatt!:) Egyébként a játék jól néz ki, és várom mivel a 2. részben vannak kemény utalások a Wild Hunt-ra, hogy kik ők, mik ők!:)
VodevilX
VodevilX 2013.03.02. 11:04
Ennek azért még van hova fejlődnie látványban, ez alig több mint a 2, persze nem mintha nekem nem lenne tökéletes az is, de... tényleg túl nagy volt az új next gen felhajtás, és nem sikerült akkorát ugrani, mint a most végét járó konzolokkal. Mert amúgy tényleg, sehol nincs a pc-hez képest a konzolos 2. rész sem.
Amit én várnék az a még dinamikusabb/interaktívabb környezet (imádtam amit a Bad Company 2 és a Battlefield 3 nyújtott, pedig ez még mindig csak kezdetleges), és a tessalation meg különböző fizika mint az új Tomb Raideres haj, vagy a Mafia 2 ruha szimulációja.
De úgy gondolom ettől még igen messze állunk hardver szinten, és az elérhetőre godnolok, nem NASA erőművekre :)
Yaho0
Yaho0 2013.03.31. 09:37
Eddig nagyon várós :) Sajnos nem játszottam végig a régebbi Witchereket, az 1 nem tetszett a harcrendszer miatt, a 2 viszont tetszett de nem volt elég jó vasam hozzá. A történet miatt megérné kijátszani?
zolee06
zolee06 2013.03.31. 11:32
Mindenképp! Nagyon jó játékok :) !
Petike1982
Petike1982 2016.04.02. 11:14
Sziasztok!

Volna egy kérdésem illetve egy problémám.
Új játék pluszt szeretnék indítani,mert végeztem a storyval már másodszor,de sehogy nem jön össze.68as szinten végeztem a második turnussal,most mennék tovább. (olyan rég volt már,mikor 2-szorra neki futottam és elfelejtettem. :D )
Tud nekem valaki segíteni benne,hogy lépésről lépésre mit kell tennem,miután végeztem a story küldivel?

Köszi előre is!

Petike
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.