Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Deadfall Adventures

Ismét akciójátékon dolgozik a Painkiller fejlesztője, amelyben az egész bolygón átívelő kalandban lehet részünk a '30-as években.

2013.03.01. 16:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új akciójátékon dolgozik a The Farm 51 csapata, akiknek az egész jól sikerült Painkiller: Hell & Damnationt is köszönhettük. Az új alkotás a Deadfall Adventures címet viseli és a '30-as évekbe repíti a játékost. A történet főszereplője James Lee Quaertermain, aki a jó pénz reményében elkíséri Jennifer Goodwint Egyiptomba, hogy felkutassák az Atlantis Szíve nevű ősi ereklyét. A korszakból már sejthető, hogy hősünknek meg fog gyűlni a baja a náci hadsereg afrikai hadtestével is (Indiana Jones, valaki?). Bár a sztori a piramisok árnyékában indul, rengeteg helyszínen megfordulunk majd, az északi jégtábláktól a guatemalai őserdőkig.
"A Deadfall Adventures magán hordozza a szombat reggeli matinéműsorok és az igazi nyári blockbuster alkotások összes jellemzőjét, ezáltal magával ragadja a játékost. Pontosan olyan kalandok és akciók közepébe csöppenhetnek a rajongók, amilyenekről gyerekkorukban álmodoztak, mikor még csak a TV-k előtt ülve nézték kedvenc hősük kalandjait. Öröm együtt dolgozni a The Farm 51 csapatával, ez bizony izgalmas nyárnak ígérkezik." - nyilatkozta Klemens Kreuzer, a kiadásért felelős Nordic Games vezető munkatársa.
A játék alatt az Unreal Engine 3 dolgozik majd, így a látvány miatt remélhetőleg nem kell aggódnunk. A játékmenet terén az akció mellé rengeteg feladványt is kapunk, hogy minél változatosabb legyen az élmény. A Deadfall Adventures már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik, eszerint július 30-án kerül a boltok polcaira PC mellett Xbox 360-ra. A bejelentés mellé megérkeztek az első képek és az első trailer is. ■

előző
következő
Készül a Deadfall Adventures
Készül a Deadfall AdventuresKészül a Deadfall AdventuresKészül a Deadfall AdventuresKészül a Deadfall Adventures
Deadfall Adventures
A legutóbbi Deadfall Adventures cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.