Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond: Two Souls Beyond: Two Souls

Willem Dafoe a Beyond: Two Soulsban

Igazi hollywoodi sztár csatlakozott a Quantic Dream játékának stábjához, aki nem csupán hangját, de arcát is adja Nathan Dawkins karakterének.

2013.03.02. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Igazi hollywoodi szupersztárral bővült a Quantic Dream készülő játékának stábja. A Beyond: Two Souls főszereplője Jodie Holmes, egy fiatal lány, aki születésétől fogva természetfeletti erőket birtokol, őt Ellen Page alakítja. Jodie egy láthatatlan lélekkel tart pszichikai kapcsolatot, akit Aidennek hív. A pszichológiai akcióthriller főszereplőjének akad egy hétköznapibb segítője is, Nathan Dawkin személyében, aki a paranormális tevékenységeket kutatja. Az ő hangját és arcát nem más kölcsönzi, mint Willem Dafoe, akit számos filmszerepben láthattunk már korábban.
"Ellen és Willem olyan átéléssel és szenvedéllyel alakítják karaktereiket, amit eddig videojátékban még nem láthattunk." - jegyezte meg David Cage, a Beyond: Two Souls írója és rendezője.
"Ez egy remek történet, és az, ahogy a karakter döntései és cselekedetei alapján kibontakozik és változik a cselekmény, egészen elképesztő." - nyilatkozta Willem Dafoe, aki most két új trailerben mutatkozik be. Az elsőben a játékbeli karakterét ismerhetjük meg, míg a második videóban a kulisszák mögé leshetünk be.
A Beyond: Two Souls kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg idén októberben. ■


Beyond: Two Souls
A legutóbbi Beyond: Two Souls cikkek, hírek

hozzászólások (4)

EvolutioN
EvolutioN 2013.03.02. 15:04
Ezt mindig mindenhol leírom és most is megteszem: A Quantic Dream játékok miatt sajnálom, hogy nincs PS-em. A Fahrenheit egy mestermű, rengetegszer végigjátszottam, a videók, tesztek alapján a Heavy Rain is az és a Beyond: Two Souls is annak ígérkezik.
GeryG
GeryG 2013.03.02. 15:40
A Heavy Rain valóban egy műremek, nehéz lenne besorolni akármelyik játéktípusba. Remélhetőleg a Beyond: Two Souls is az lesz! :)
epilepsz
epilepsz 2013.03.02. 16:09
Te jó ég! Mekkora színész ez az ember! Bármit el tud játszani. Ennek ellenére szerencsétlen elég kevésszer kap normális szerepet, lehet ezért is vállalta el ezt a projektet. De kit érdekel??? Egyébként már a Heavy Rain-nél is azt éreztem, amit most: nagyon szeretnék egy PS3-at.
GeryG
GeryG 2013.03.02. 16:58
Amikor nálam eljött a konzolvásárlás ideje, nálam kizárólag két cím (plusz a filmnézésre azóta sem használt blu-ray) segített a döntésben: Heavy Rain és a Uncharted 1-2 (akkor még a 2 volt az újdonság). :) Egy pillanatig nem bánom, hogy a Sony konzolja mellett döntöttem, mert olyan exkluzív címek vannak, amiket vétek kihagyni. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.