Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Megtörtént a hivatalos Assassin's Creed IV: Black Flag bejelentés

Magyar feliratos trailer, valamint új információk, screenshotok és artwork képek a kalózos-bérgyilkosos játékról.

2013.03.04. 11:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

Már a múlt héten kiszivárogtak információk az új bérgyilkosos játékról, a Ubisoft azonban csak most adta ki a hivatalos közleményt a széria új játékáról, az Assassin's Creed IV: Black Flagről. Ahogy azt már nálunk is olvashattátok, új helyszín és főhős vár majd ránk: a XVIII. század elejébe, a kalózok világába kalauzol bennünket a négyes sorszámú epizód. A főhős Edward Kenway, egy kalandvágyó brit fiatalember, aki a Királyi Haditengerészettől átpártol a kalózok közé kapitánynak, majd hamarosan a bérgyilkosok és a templomosok közt folyó ősi harc közepén találja magát. A kalózok aranykoraként emlegetett időszakból számos hírhedt szereplővel találkozhatunk majd, mint például Feketeszakállal és Charles Vane-nel. Az eddigi részekhez hasonlóan ismét egy óriási, nyílt világ vár majd ránk, több mint 50 meglátogatható helyszínnel. Elsüllyedt hajók kincseit gyűjthetjük be, a városokban templomosokat gyilkolhatunk, a dzsungelben ritka állatokra vadászhatunk, elfeledett romok között kereshetünk értékes tárgyakat, és rejtett barlangok felfedezése is vár majd ránk. A bérgyilkosok megszokott fegyverei mellé a kor harceszközei társulnak, de a játék a lopakodást is ugyanúgy értékeli, mint a szemtől szembe történő küzdelmeket. Az előző epizódban megjelent hajózás sokkal központibb szerepet kap, fontos lesz a Jackdaw folyamatos fejlesztése is. No és persze a kompetitív és kooperatív multiplayer részek se maradnak ki a játékból.
A fejlesztést elsődlegesen a Ubisoft Montreal stúdió végzi, de segíti őket a quebeci, Annecy-beli, bukaresti, szófiai és szingapúri Ubisoft csapat is. Megerősítették a platformokat is: az Assassin's Creed IV: Black Flag október 31-én PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra érkezik, míg később elérhető lesz PC-re, PlayStation 4-re és "más következő generációs konzolokra" is. A PS3 és PS4 változatot választók 60 percnyi játékidőt nyújtó extra DLC-t tölthetnek majd le ingyen a PSN-ről a megjelenést követően. A gyűjtői kiadásokról március végén várható információ.
A hivatalos bejelentés mellé megérkezett a hétvégén már szintén kiszivárgott trailer jobb minőségű verziója (amelyhez magyar feliratozást is készítettünk), egy rövid videobemutató Edward Kenway-ről, valamint az első screenshotok és artworkök is. ■

Megtörtént a hivatalos Assassin's Creed IV: Black Flag bejelentés

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.