Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Victory - a Petroglyph új játéka

Csapatalapú taktikai-stratégiai játékon dolgozik az End of Nations és a Star Wars: Empire at War fejlesztője. Ehhez a Kickstarteren hívja segítségül a rajongókat.

2013.03.06. 14:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új játékot jelentett be a Petroglyph csapata, akiknek korábban az End of Nations és a Star Wars: Empire at War játékokat is köszönhettük. Az új alkotás a Victory címet kapta és egy csapatalapú taktikai-stratégiai játék lesz, ha elkészül. Ehhez azonban először a rajongók támogatását igyekszik megnyerni a stúdió, méghozzá a Kickstarteren.
A játék a manapság kicsit feledésbe merült világháborús témához tér vissza, egészen pontosan az afrikai hadszíntérre kalauzol el bennünket. Pörgős, 15-20 perces csatákra számíthatunk, nem lesz bázisépítés, minden küldetést meghatározott számú egységgel kell végrehajtanunk. Minden egyes egységnek meglesznek a maga erősségei és gyengéi, és egyfajta hierarchia szerint viszonyulnak majd egymáshoz: tank > felderítő > egyszerű gyalogos > tankelhárító gyalogos > tank. Ez a rendszer rengeteg taktikázási lehetőséget nyújt, amelyet tovább mélyít a terepviszonyok kihasználása, hiszen a magasabb területeken tartózkodó egységek messzebbre látnak majd társaiknál, így e területek birtoklása és védelme kulcsfontosságú lesz. Egységeink továbbvihetőek lesznek a küldetések között, minél több csatából kerülnek ki győztesen, annál tapasztaltabbak, annál erősebbek lesznek. A legtöbb küldetésnél a stratégiai fontosságú területek elfoglalása, megvédése és birtoklása vezet a győzelemhez.
A Victory alatt a stúdió saját fejlesztésű, GLYPHX Online elnevezésű motorja dolgozik, a játék jelenleg a játszható prototípus állapotában van. ■

előző
következő
Victory - a Petroglyph új játéka
Victory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játéka
Victory
A legutóbbi Victory cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.