Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Victory - a Petroglyph új játéka

Csapatalapú taktikai-stratégiai játékon dolgozik az End of Nations és a Star Wars: Empire at War fejlesztője. Ehhez a Kickstarteren hívja segítségül a rajongókat.

2013.03.06. 14:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új játékot jelentett be a Petroglyph csapata, akiknek korábban az End of Nations és a Star Wars: Empire at War játékokat is köszönhettük. Az új alkotás a Victory címet kapta és egy csapatalapú taktikai-stratégiai játék lesz, ha elkészül. Ehhez azonban először a rajongók támogatását igyekszik megnyerni a stúdió, méghozzá a Kickstarteren.
A játék a manapság kicsit feledésbe merült világháborús témához tér vissza, egészen pontosan az afrikai hadszíntérre kalauzol el bennünket. Pörgős, 15-20 perces csatákra számíthatunk, nem lesz bázisépítés, minden küldetést meghatározott számú egységgel kell végrehajtanunk. Minden egyes egységnek meglesznek a maga erősségei és gyengéi, és egyfajta hierarchia szerint viszonyulnak majd egymáshoz: tank > felderítő > egyszerű gyalogos > tankelhárító gyalogos > tank. Ez a rendszer rengeteg taktikázási lehetőséget nyújt, amelyet tovább mélyít a terepviszonyok kihasználása, hiszen a magasabb területeken tartózkodó egységek messzebbre látnak majd társaiknál, így e területek birtoklása és védelme kulcsfontosságú lesz. Egységeink továbbvihetőek lesznek a küldetések között, minél több csatából kerülnek ki győztesen, annál tapasztaltabbak, annál erősebbek lesznek. A legtöbb küldetésnél a stratégiai fontosságú területek elfoglalása, megvédése és birtoklása vezet a győzelemhez.
A Victory alatt a stúdió saját fejlesztésű, GLYPHX Online elnevezésű motorja dolgozik, a játék jelenleg a játszható prototípus állapotában van. ■

előző
következő
Victory - a Petroglyph új játéka
Victory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játékaVictory - a Petroglyph új játéka
Victory
A legutóbbi Victory cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.