Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új nehézségi fokozat a Far Cry 3 új frissítésében

Megérkezett a Far Cry 3 1.05-ös javítása, amely az egyszemélyes módhoz is olyan újdonságokat ad, amelyeket a rajongók kértek.

2013.03.06. 21:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legjobb akciójátéka lett a Far Cry 3, amelyben sikeresen kiküszöbölték a második részben elkövetett hibákat. Természetesen ezzel együtt sem lett tökéletes és hibátlan alkotás, így időnként érkezik hozzá egy-egy javítás és frissítés. Most is így történt, megérkezett az 1.05-ös patch, amely mind az egyszemélyes kampányt, mind a többjátékos részt érinti.
Előbbi esetében a sztori végigjátszása után a játék felajánlja, hogy törli a felszabadított kalóztáborokat, így újból megnyílik a lehetőség a becserkészésükre. Emellett megérkezett a sok rajongó által kért új, Master nehézségi fokozat, amely sokkal keményebb ellenfeleket és veszélyesebb vadállatokat jelent.
A többjátékos módban megjelent a Map Beta Test, vagyis a magunk szerkesztette pályákat mostantól bétatesztelésnek vethetjük alá: míg a többiek játszanak rajta, mi spectator nézetből figyelhetjük az eseményeket, a játékosok pedig jelezhetik az esetleges hibákat. Mostantól készítő szerint is listázhatjuk a térképeket. A saját készítésű és privát meccseken megszűnik az Idle Kick, vagyis a tétlen játékosok kirúgása. A pályaátugrási szavazáson mostantól több időnk lesz dönteni. Az Outpost nevű telefonos alkalmazáson is történt egy kis frissítés, megérkezett rá a The Grid nevű minijáték. Az új frissítés mindhárom platformra elérhető már. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.