Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új nehézségi fokozat a Far Cry 3 új frissítésében

Megérkezett a Far Cry 3 1.05-ös javítása, amely az egyszemélyes módhoz is olyan újdonságokat ad, amelyeket a rajongók kértek.

2013.03.06. 21:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legjobb akciójátéka lett a Far Cry 3, amelyben sikeresen kiküszöbölték a második részben elkövetett hibákat. Természetesen ezzel együtt sem lett tökéletes és hibátlan alkotás, így időnként érkezik hozzá egy-egy javítás és frissítés. Most is így történt, megérkezett az 1.05-ös patch, amely mind az egyszemélyes kampányt, mind a többjátékos részt érinti.
Előbbi esetében a sztori végigjátszása után a játék felajánlja, hogy törli a felszabadított kalóztáborokat, így újból megnyílik a lehetőség a becserkészésükre. Emellett megérkezett a sok rajongó által kért új, Master nehézségi fokozat, amely sokkal keményebb ellenfeleket és veszélyesebb vadállatokat jelent.
A többjátékos módban megjelent a Map Beta Test, vagyis a magunk szerkesztette pályákat mostantól bétatesztelésnek vethetjük alá: míg a többiek játszanak rajta, mi spectator nézetből figyelhetjük az eseményeket, a játékosok pedig jelezhetik az esetleges hibákat. Mostantól készítő szerint is listázhatjuk a térképeket. A saját készítésű és privát meccseken megszűnik az Idle Kick, vagyis a tétlen játékosok kirúgása. A pályaátugrási szavazáson mostantól több időnk lesz dönteni. Az Outpost nevű telefonos alkalmazáson is történt egy kis frissítés, megérkezett rá a The Grid nevű minijáték. Az új frissítés mindhárom platformra elérhető már. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.