Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Painkiller: Hell & Damnation - készül a Mod-Kit

A jól sikerült reboot fejlesztői elkészítik a játék szerkesztéséhez szükséges eszközöket, hogy mindenki elkészíthesse a maga változatát.

2013.03.08. 13:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nordic Games bejelentette, hogy hamarosan elkészül a Painkiller: Hell & Damnation Mod-Kitje, vagyis a játék szerkesztéséhez szükséges eszköz. A The Farm 51 jól halad a munkálatokkal, így valószínűleg áprilisban meg is jelenhet a béta változat, a csomagot a Steam Workshopon keresztül érhetjük majd el. Segítségével új pályákat, fegyvereket, tereptárgyakat és többjátékos modelleket készíthetünk.
"A Mod-Kit mellett továbbra is dolgozunk az új frissítéseken, és az eredeti játék javításán. Emellett jól haladunk Daniel Garner kalandjának Linuxos és Maces változatának fejlesztésével is, az április-május körül jelenhet meg." - nyilatkozta Reinhard Pollice, a Nordic Games munkatársa, akihez csatlakozott Philipp Brock is - "A Mod-Kit egy remek eszköz, amit szeretnénk minél hamarabb eljuttatni a Painkiller rajongóinak. Ha megnézzük a videojátékok történelmét, kiváltképp az FPS és RTS moddolás történelmét, azt láthatjuk, hogy a nagy címek jelentős része ebből a közegből emelkedett ki. A mi érdekünk is, hogy minden eszközt megadjunk a Painkiller közösségének, hogy kiélhesse kollektív kreativitását."

Painkiller: Hell & Damnation
A legutóbbi Painkiller: Hell & Damnation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!