Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Painkiller: Hell & Damnation - készül a Mod-Kit

A jól sikerült reboot fejlesztői elkészítik a játék szerkesztéséhez szükséges eszközöket, hogy mindenki elkészíthesse a maga változatát.

2013.03.08. 13:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nordic Games bejelentette, hogy hamarosan elkészül a Painkiller: Hell & Damnation Mod-Kitje, vagyis a játék szerkesztéséhez szükséges eszköz. A The Farm 51 jól halad a munkálatokkal, így valószínűleg áprilisban meg is jelenhet a béta változat, a csomagot a Steam Workshopon keresztül érhetjük majd el. Segítségével új pályákat, fegyvereket, tereptárgyakat és többjátékos modelleket készíthetünk.
"A Mod-Kit mellett továbbra is dolgozunk az új frissítéseken, és az eredeti játék javításán. Emellett jól haladunk Daniel Garner kalandjának Linuxos és Maces változatának fejlesztésével is, az április-május körül jelenhet meg." - nyilatkozta Reinhard Pollice, a Nordic Games munkatársa, akihez csatlakozott Philipp Brock is - "A Mod-Kit egy remek eszköz, amit szeretnénk minél hamarabb eljuttatni a Painkiller rajongóinak. Ha megnézzük a videojátékok történelmét, kiváltképp az FPS és RTS moddolás történelmét, azt láthatjuk, hogy a nagy címek jelentős része ebből a közegből emelkedett ki. A mi érdekünk is, hogy minden eszközt megadjunk a Painkiller közösségének, hogy kiélhesse kollektív kreativitását."

Painkiller: Hell & Damnation
A legutóbbi Painkiller: Hell & Damnation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.