Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag elszólás?

A játék rendezője, Jean Guesdon egy interjúban azt mondta, minden érintett platformra egy időben jelenik meg a játék. Még az új generációra is.

2013.03.13. 16:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jelen állás szerint október végén, november elején kerül a boltok polcaira az Assassin's Creed IV: Black Flag. A játék rendezőjét, Jean Guesdont a napokban egy interjúban arról faggatták, mennyire okoz nehézséget, hogy egyszerre több platformra is fejlesztik a játékot, okozhat-e ez halasztásokat. A válasz erre egyszerűen annyi volt, hogy mindenre egyszerre jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy a PlayStation 4 és az új, még be sem mutatott Xbox már október végére piacra kerül? Vagy lehet, hogy mégsem fog minden érintett platformra egy időben megjelenni a játék, ahogy a korábbi epizódok PC-s változatai is rendre késtek? ■

hozzászólások (5)

balays82
balays82 2013.03.13. 16:41
Véleményem szerint kizárt dolog, hogy október végére kint legyenek az új konzolok. A Sony teljesen egyértelművé tette, hogy az év végi ünnepekre időzíti a PS4-et, de még ezt sem tudni, hogy ez Európára is vonatkozik-e, vagy csak Japánra és az USA-ra. Az új Xbox meg jelen állás szerint a júniusi E3 alkalmával lesz bejelentve, de ugye magát a PS4-et sem láttuk még. Ennek fényében nem látok rá esélyt, hogy alig néhány hónapos reklámkampány után piacra dobják a gépeket, ráadásul akkor lassan már a gyártásnak is be kellene indulnia mind a Sony, mind pedig a Microsoft műhelyeiben, hogy elegendő mennyiséget tudjanak a boltokba juttatni premierkor. Ennek így semmi értelme, szerintem megint csak a Ubisoft beszél hülyeséget, de ez tőlük már szinte megszokott.
EvolutioN
EvolutioN 2013.03.13. 19:28
Nem kell izgulni. Majd utólag itt is bejelentik, hogy PC-re késni fog. Így történt eddig minden esetben.
RAI*DEN
RAI*DEN 2013.03.14. 00:31
Hát, annyival kijavítanálak, hogy az új XBOX-ot előreláthatólag áprilisban mutatják be, és nem az E3-on :). Microsoft nem akar lemaradni a megjelenéssel a Sonyról, és ezért is lesz az idei év különleges, ugyanis nagyon úgy fest, hogy idén a 2 gép közel egy időben fog debütálni, és nincs kizárva egy október végi, november eleji megjelenés. Már csak azért is lenne opcionális, mert USA-ban ugye a nagy vásárlási láz fekete péntekre és az azt követő hétvégére esik ami általában november 23-29 közé esik, és ez nem csak a Microsoftnak kihagyhatatlan alkalom, de a Sony is kidobja a gépét, hogy viszonylag nagy dobbantással indíthassák az eladásaikat.

Amúgy meg az egyszerre való megjelenést meg én is kétlem. De csak azért, mert PC-re általában mindig csúsztatnak...
balays82
balays82 2013.03.14. 08:44
Igazad van, valamiért még az E3 maradt meg bennem, de tényleg előbb lesz a bemutató. Ettől függetlenül a Sony már közölte, hogy az év végére időzítik a megjelenést. Ez persze nem kőbe vésett dátum, de az októbertől elég messze van. Meglátjuk.
Dark Archon
Dark Archon 2013.03.14. 09:01
Miért kétled? Ha minden igaz, most már PC-n fognak fejleszteni, ugyanis a PS4 x86 alapú. Semmi értelme nem lenne PS4-en bohóckodni, ha simán átportolható. Ha a MS jót akar magának, akkor szintén x86 alapú Xbox-ot fog bemutatni. Ezzel megszűnnek az ilyen csúsztatások és rossz minőségű portok*. Így aztán az október is tarható, hiszen "csak" össze kell rakniuk egy csúcs PC-t.

Sz'al mielőtt mindenki elkezdené hajtogatni a közhelyeket, nem árt tisztában lenni a PS4 felépítésével.

* ámen :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.