Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáron

Alig telt el egy hét a projekt indulása óta, máris 87%-nál jár a rajongók által összedobott pénz. Az Ultima játékok alkotója új szerepjátékon dolgozik.

2013.03.14. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kickstarteren igyekszik Lord British, vagyis Richard Garriott pénzt gyűjteni új játékához, amelynek a Shroud of the Avatar címet adta. A kitűzött cél 1 millió dollár, ebből szűk egy hét leforgása alatt már 870 ezret össze is dobtak az érdeklődő rajongók. A játék fejlesztése a többi Kickstarter projekttel ellentétben már most is előrehaladott állapotban van. A Shroud of the Avatar egy fantasy RPG, amely az ígéretek szerint visszatér a műfaj gyökereihez, így inkább a nehéz döntéseken és a beleélésen lesz a hangsúly a nagy volumenű csaták helyett.
"Míg a grafika és a hangok terén valóban fenomenális fejlődésnek lehetünk szemtanúi, addig az általuk életre keltett virtuális világok egyre szegényesebbé, zártabbá váltak. A Shroud of the Avatarral Richard és csapata újra felkínálja a klasszikus fantasy szerepjátékok élményét." - olvasható a projekt oldalán. A játék világa teljes mértékben interaktív lesz, vagyis ami használhatónak tűnik benne, annak minden bizonnyal célja is lesz. A játékos maga döntheti el, hogy egy igazi kalandor bőrébe bújik és a világ felfedezésére koncentrál vagy inkább az otthonülők kevésbé izgalmas, ámde sokkal biztonságosabb életét választja. Ennek a szabad döntésnek persze következményei is lesznek, amelyet az egész játékban viselnünk kell. A fejlesztők nagyon odafigyelnek a világ felépítésére, mind a nyelvezet, mind a kultúra, vagy a szokások tekintetében. Saját otthonunkat is felépíthetjük, a legkisebb falvaktól a nagyvárosokig bárhol. Persze minden településnek meglesz a maga előnye és hátránya. Kapunk többjátékos támogatást is, de erről egyelőre kevés szó esett, ahogyan a karaktergenerálásról is. Utóbbiról mindössze annyit árultak el, hogy nem merül ki a szokásos játék eleji kasztválasztásban.
A Shroud of the Avatar kizárólag PC-re és Macre készülhet el, de megjelenésére még meglehetősen sokat kell várnunk, leghamarabb 2014 októberében kerülhet rá sor. ■

előző
következő
Shroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáron
Shroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáron
Shroud of the Avatar
A legutóbbi Shroud of the Avatar cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.