Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem II iOS-re

Idén ünnepli megjelenésének huszadik évfordulóját a Duke Nukem II, ennek örömére elkészítik a játék iOS-re írt változatát.

2013.03.14. 17:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1993-ban jelent meg a Duke Nukem II, vagyis idén ünnepelhetjük a kultikus játék megjelenésének huszadik évfordulóját. A 3D Realms és az Interceptor Entertainment (ők jegyzik a Rise of the Triad készülő rebootját is) úgy döntött, hogy az évforduló alkalmából elkészítik a játék iOS-re szánt változatát. A port a tervek szerint valamikor áprilisban jelenik meg.
"Hatalmas élmény egy ekkora múltú sorozaton dolgozni. Gyerekfejjel mind imádtuk a Duke Nukem II-t, és egy álom válik valóra azzal, hogy együtt dolgozhatunk Scott Millerrel és a 3D Realmsszel a játék új platformokon való feltámasztásán. Scott remek partner és szívesen dolgoznék vele együtt más projekteken is a jövőben." - nyilatkozta Frederik Schreiber, az Interceptor Entertainment vezetője.
Az új játékban 32 idegenekkel telezsúfolt pálya vár ránk, ellenségeinket a klasszikus fegyverekkel apríthatjuk majd. Természetesen az irányítást a mai érintőképernyős eszközökhöz szabják.
"Még a Duke Nuke 3D előtt, a napszemüveg és az egysoros beszólások előtt, a táncos lányok ideje előtt, kevesen tudják, de létezett még egy fantasztikus Duke játék, amely immáron húsz éves. És most az Interceptor Entertainment, akik a remeknek ígérkező Rise of the Triads rebootján is dolgoznak, elkészítik e játékot iPhone-ra és iPadre. Öröm volt együtt dolgozni Frederik Schreiberrel és csapatával, akik úgy szeretik Duke-ot, mintha a sajátjuk lenne. És ez a szeretet meg fog látszani az új kiadáson." - adózott a kölcsönös tisztelet hagyományának Scott Miller. A bejelentés mellé egy rövid trailer is érkezett, ezt láthatjátok lejjebb. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.