Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb kiegészítő készül a Civilization V-höz

Brave New World címmel érkezik a következő kiegészítő a birodalomépítős stratégiai játékhoz. Új népek, csodák, egységek és új küldetések érkeznek.

2013.03.16. 09:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Firaxis két és fél évvel a megjelenése után sem fordul el a Civilization V-től, hiszen a napokban bejelentették, hogy készül a játék legújabb kiegészítője. A Brave New World című csomag bőséges új tartalommal tölti meg az alapjátékot.
"Miután a Gods & Kings kiegészítővel sikerült megújítanunk a Civilization V-öt, a csapat további módokat keresett, amelyekkel még tovább lehet bővíteni a játékmenetet. Örömmel tölt el, hogy egy újabb ígéretes kiegészítővel biztosíthatunk a rajongóink számára több órányi új Civilization élményt." - nyilatkozta Sid Meier, a sorozat megálmodója. A Brave New World a következőket tartalmazza:

  • Kilenc új civilizáció, amelyek mind rendelkeznek új egységekkel, épületekkel és természetesen saját vezetőikkel. Köztük lesz III. Kázmér, lengyel király is.
  • Kulturális győzelem: saját kultúránk elterjesztésével is leigázhatjuk a többi népet. Ehhez nagy költőkre, írókra és zenészekre lesz szükségünk, ahogy elengedhetetlen a múzeumok, operaházak és könyvtárak építése is.
  • A nagy könyvtár: történészek által feltérképezhetjük ősi civilizációk, városok és csaták nyomait, ezzel is elősegítve, hogy kulturális fölényünk az egész világra kiterjedjen.
  • A városállamokkal való szövetségre lépés minden eddiginél hangsúlyosabb szerepet játszik, ebben lesz segítségünkre a világkongresszus.
  • A kongresszuson olyan kérdésekben dönthetünk, mint bizonyos népekkel szembeni közös fellépés, a világjátékok megrendezése, vagy nukleáris fegyverek használata. Ezáltal lehetőségünk lesz diplomatikus úton is világuralomra törni.
  • A nemzetközi kereskedelmi útvonalak által összeköthetjük városainkat a többivel, ezáltal növelve a lakosság anyagi jólétét, egészségét, kultúráját és tudását. Ehhez a továbbfejlesztett gazdasági rendszer áll rendelkezésünkre.
  • Nyolc új világcsoda is a csomag része, köztük a Parthenon és a Broadway.
  • Két új küldetés: War Between the States, amely az Amerikai Polgárháborút takarja, míg a Scramble for Africa a sötét kontinens felfedezéséért folyó versenyt eleveníti fel.

A Civilization V Brave New World című kiegészítője a tervek szerint valamikor nyáron jelenik meg PC-re és Macre. ■

Sid Meier's Civilization V: Brave New World
A legutóbbi Sid Meier's Civilization V: Brave New World cikkek, hírek

hozzászólások (5)

VodevilX
VodevilX 2013.03.16. 09:48
Mekkora szarházi dolog ez: egy kieg, egy gold verzió... még egy kieg majd még egy gold verzió...
gregmerch
gregmerch 2013.03.16. 10:04
Ugyanezt akartam írni. Már volt egy GOTY, meg egy Gold kiadás, vagy mi, erre most jön az újabb kieg. De hát ugye a biznisz az biznisz... Még mindig kevésbé zavar, mint az alapból a játékba kódolt, de csak pénzért megnyitható "DLC"-k hada, vagy a kéthetente egy újabb, a játék teljes árához képest 60%-kos árú újabb küldetés, vagy pálya csomag.
gregmerch
gregmerch 2013.03.16. 10:04
Dupla lett...
Krieger
Krieger 2013.03.16. 20:16
Éljen a kapitalizmus!:) De azért jó játék ez.
endre2714
endre2714 2013.03.17. 14:29
Remélem ha már a lengyelek vannak, lesznek magyarok is!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.