Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Emberáldozatok nélkül is végigjátszható lesz a Thief 4

Bár a fejlesztők sokkal akciódúsabbnak nevezték a kultikus játék új epizódját, most kiderült, egyetlen ember megölése nélkül is végig lehet majd játszani.

2013.03.20. 14:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt egy interjúban arról beszéltek az Eidos Montreal munkatársai, hogy a készülő Thief 4 a mai elvárásoknak (kérdés, kinek az elvárásai?) megfelelő új Garrettet kap főszereplőnek. Ez nem csupán a karakter küllemének megváltozását jelenti, de bizonyos mértékig a játékmenetet is, amelyet sokkal akciódúsabbnak írtak le. Ettől az eredeti játékok rajongói rosszallóan csóválni kezdték a fejüket, mondván, ez a sorozat a legkevésbé sem az eszetlen kaszabolásról szól, hanem a néma lopakodásról. Elvégre mégiscsak tolvajok vagyunk benne. Ezzel kapcsolatban most jó hírekkel szolgáltak a készítők, ugyanis a régi epizódokhoz hasonlóan a Thief 4 is végigjátszható lesz egyetlen csepp vér kiontása nélkül is. Erről Adam Badke írt a stúdió fórumában:
"A játékosok többféleképpen is megoldhatják feladataikat, ebben segítségükre lesznek Garrett különféle eszközei, a környékünk felfedezése és a környezettel való játék. Mindegyik megközelítés számos kihívást, veszélyt és persze gyűjtögetnivalót jelent. A nehézségi beállítások egyaránt elérhetővé teszik a sorozat rajongóinak a régi időket idéző nehézségi fokozatot, valamint az új játékosoknak a kellemes szórakozást. És igen, végig lehet majd játszani a játékot egyetlen gyilkosság nélkül is, Garrett egy mester tolvaj, nem pedig egy gyilkológép."
A Thief 4 leghamarabb 2014-ben jelenhet meg, már a következő generációs konzolokra is. ■

Thief (2014)
A legutóbbi Thief (2014) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.