Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

A következő generációs konzolokra is elkészül a Carmageddon: Reincarnation

A klasszikus autós ámokfutás rebootja a mai platformok mellett PS4-re és az új Xboxra is elkészül.

2013.03.21. 11:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A klasszikus Carmageddon játékok rajongói tűkön ülve várják a Carmageddon: Reincarnation elkészültét, bár a sikeres Kickstarter projektről szinte semmit sem lehet tudni a bejelentése óta. Az eddig bemutatott videók pedig a játék egészen kezdeti státuszából származnak, vagyis nem szabad belőlük messzemenő következtetéseket levonni. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a megjelenésre ez év vége előtt nem számíthatunk, most viszont az is kiderült, hogy PC, PlayStation 3 és Xbox 360 mellett PlayStation 4-re és a még be sem mutatott új Xboxra is elkészül. Köszönhető ez a Bullfrog Productions egyik alapítójának, Les Edgarnak (a másik egyébként Peter Molyneux volt), aki nem kevesebb, mint 3,5 millió dollárral szállt be a fejlesztésbe. Ez az összeg többszöröse a Kickstarteren összegyűlt 600 ezer dollárnak, vagyis jelentősen kibővíti a fejlesztő Stainless Games lehetőségeit.
"Nagyon boldogok vagyunk, hogy anélkül tudjuk finanszírozni a Carmageddon: Reincarnation fejlesztését, hogy ki kellene lépnünk a saját cégünk keretein túlra. Lehetővé vált, hogy teljesen függetlenül és külső kontroll nélkül érhessük el céljainkat, vagyis nem vagyunk rákényszerítve az anyagi oldal és a minőség közötti kompromisszumokra." - nyilatkozta Patrick Buckland, a Stainless Games vezetője, akihez csatlakozott Edgar is - "Mindig is hittem a Stainless Gamesben, és csodáltam a sikerüket egy független stúdióhoz képest. A Carmageddon egy olyan cím, amelyet mindannyian szeretnénk újra felvirágozni látni, és tudom, hogy az eredeti játékok fejlesztőinek kezében a lehető legjobb helyen van."

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!