Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a SimCity 1.7-es frissítése

Az új javítás helyreállítja a közlekedést érintő komoly problémákat, aktivál egy új szervert és javítja a játék teljesítményét a gyengébb számítógépeken.

2013.03.22. 08:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SimCity fejlesztői az elmúlt hetekben keveset alhattak, hiszen alig gyűrték le a szerveroldali gondokat, máris nekiláthattak a játékon belüli gubancok megoldásához. Az egyik ilyen, sokak által emlegetett hiba a közlekedést érinti, miszerint az autók a legnagyobb dugókban sem voltak hajlandóak kerülőutakat választani, ami egy idő után nagyjából ellehetetlenítette a játékot. Ugyanez volt érvényes a különleges járművekre is, mint a mentők vagy tűzoltóautók. A tegnap megjelent 1.7-es frissítés azonban orvosolja ezt a hibát, így mostantól elvileg nem lesz gond a városainkon belüli közlekedéssel (bár a valóságban is meg lehetne patchelni a pesti dugókat...). A frissítés emellett aktiválja az Asia 2-es szervert, valamint jobb teljesítményt sajtol ki a játékból a gyengébb konfigurációkon is. Javították a buldózer-eszköz hibáját is. Az alábbi videó a közlekedési probléma javítását demonstrálja. ■

SimCity
A legutóbbi SimCity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!