Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Bemutatták a Tábla PC-t

2002.11.08. 23:22 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Microsoft vezetői csütörtökön mutatták be New Yorkban a cég fejlesztéseinek legújabb eredményét, a Tablet PC-t (vagy ahogy a itthon nevezik, Tábla PC-t). Ez az eszköz tulajdonképpen a PDA-k és a notebookok keresztezésének tekinthető, ugyanis a hordozható kisgép sok típusa rendelkezik a notebookokhoz hasonló billentyűzettel, és közös jellemzőjük, hogy kijelzőjükön a mellékelt ceruzát is használhatjuk adatbevitelre, akárcsak egy PDA esetében.
Olyan ismert gyártók képviselték magukat a bemutatón, mint az Acer, a Fujitsu, a Toshiba, a HP vagy a Viewsonic, melyek mindegyike piacra dobja saját Tablet PC-jét. Ezeken a gépeken a Windows XP speciális verziója fut, a Windows XP Table PC Edition, melynek fő tulajdonsága, hogy felismeri a kézírást is. Azt várják ettől a fejlesztők, hogy sokkal szélesebb körben elterjednek a hordozható számítógépek, és a felhasználók minden célra ezeket fogják használni, például megbeszéléseken vagy előadásokon.
A PDA-k és notebookok magas árait ismerve a legfőbb hátráltatója a Tablet PC elterjedésének valószínűleg az ára lesz, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy sikerül a piaci bevezetése. ■

előző
következő
Bemutatták a Tábla PC-t
Bemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-t

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!