Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Infinite Crisis, az új szuperhősös játék

A képregényhősök újra aranykorukat élik, csak ezúttal a videojátékokban. A most bejelentett új, ingyenes alkotásban a DC Universe ismert alakjai tűnnek fel.

2013.03.26. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy készül a Infinite Crisis, a legújabb szuperhősös MMO (pontosabban MOBA) játék, amelyet a Turbine csapata (ők korábban a The Lord of the Rings Online-t készítették) fejleszt. Az ingyenes alkotás ezúttal (is) a DC univerzum ismert szuperhőseit és gonosztevőit állítja a középpontba. Egyelőre kizárólag PC-re jelentették be, elméletileg még idén megjelenik, a béta tesztre pedig már most lehet regisztrálni a hivatalos oldalon.
"Izgatottak vagyunk az Infinite Crisis miatt, amely a DC Comics világát és szereplőit ötvözi a kompetitív játékmenettel. A Turbine csapata úttörőnek számít az online játékok területén, akik a DC Comics fantasztikus világának segítségével kitágíthatják a MOBA játékok műfaját." - nyilatkozta Martin Tremblay, a Warner munkatársa, akihez csatlakozott a fejlesztés egyik vezetője, Jeffrey Steefel is - "A Turbine csapata örömmel jelenti be az Infinite Crisis fejlesztését, amely által új lehetőségeket adunk a MOBA műfajnak. Sokévnyi tapasztalatunkat felhasználva szeretnénk megújítani a műfajt egy pörgős akcióval, komoly történettel, pusztítható környezettel, katasztrofális eseményekkel, és persze a DC univerzum ismert karaktereinek felvonultatásával kecsegtető játékon keresztül."
Az alábbi trailerből kiderül, hogy több párhuzamos dimenzió olvad össze egyetlen esemény által, így minden szereplőből több, eltérő változat is lesz. Batmanből minimum három különbözőt láthatunk a videóban, de Joker is több alakban felbukkan. ■

előző
következő
Infinite Crisis, az új szuperhősös játék
Infinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játék
Infinite Crisis
A legutóbbi Infinite Crisis cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Evaristus
Evaristus 2013.03.27. 00:04
lol szuperhősökkel :D
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.