Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin

Divinity: Original Sin a Kickstarteren

A népszerű támogatói oldalhoz fordultak a készítők, hogy a befolyt összegből minél jobbá tehessék a játékukat.

2013.03.27. 22:00 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Larian Studios bejelentette, hogy kampányt kezdeményeztek a Kickstarteren, hogy tovább tökéletesíthessék a megjelenés előtt álló Divinity: Original Sin című körökre osztott, nyílt világú játékukat, amelyben kooperatív és egyjátékos módban egyaránt próbára tehetjük magunkat. Azonban nem árt, ha odafigyelünk, hiszen minden döntésünk, amit meghozunk, jelentőséggel bír, és biztosan következményekkel fog járni.
"A Kickstarterhez fordultunk, hogy a támogatóink segíthessenek nekünk létrehozni azt a játékot, amire mindig is vágytak. Óriási lehetőségek rejlenek már abban is, amit eddig létrehoztunk, szóval szeretnénk kihajtani a lehető legtöbbet a játékból." - nyilatkozta Swen Vincke a Larian Studios alapítója.
A bejövő összeget a fejlesztők további csapattagok felvételére fordítanák, hogy még mélyebb és változatosabb legyen a játék világa. Ez elsősorban nem mást jelent, mint több felfedezhető területet, karakter interakciót, következményekkel járó küldetést, és több lehetőséget a karakterépítésre. A támogatók nemcsak a teljes játékot kapják meg, hanem számos extra játékbeli tárgy is ütheti a markukat, így aki úgy érzi, ezt neki találták ki, ne legyen rest a fenti linkre kattintani, és belátása szerint adakozni a fejlesztőknek. ■

hozzászólások (2)

Blade Runner
Blade Runner 2013.04.07. 08:37
Már majdnem összejött nekik is a kitűzött összeg, szerintem mire lejár az időszak minimum a 400.000 dolcsi meglesz, de talán még egy kis plusz pénz is befolyik.
gothmog
gothmog 2013.04.07. 09:37
Én is ránéztem egyszer-kétszer a héten, a Larian amúgy is nagyon szimpatikus csapat (példaértékű supporttal).
Pofás a játék, az ötletek/trükkök (pl. amikor a trollal szórakoznak) nagyon jók, és végre normális, körökre osztott harcrendszert tettek be. De a legjobb, hogy idén talán meg is jelenik a játék!:-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.