Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Tactical Intervention

A bejelentésekor a Counter Strike utódjának titulálták a játékot, amelyet erősített az is, hogy a CS egyik atyja, Minh "Gooseman" Le fejlesztette.

2013.03.29. 12:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2010-ben jelentették be, hogy készül a Tactical Intervention, amelyet az a Minh Le jegyez, aki alaposan kivette a részét a Counter Strike elkészítéséből is. A nyílt béta teszt után most már a végleges változat is elérhető, ehhez csupán a hivatalos oldalra kell ellátogatni. Le elmondása szerint, miután távozott a Valve csapatától, megnyílt számára a lehetőség, hogy új játékában megvalósítsa mindazt, amit régóta tervezett.
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy olyan hosszú fejlesztési idő után végre megjelenhet a játék. A T.I.-ben végre megvalósíthattam azokat a dolgokat, amiket régóta szerettem volna, így külön izgulok, hogy a játékos közösség mit reagál rájuk. A következő években folyamatosan emelni szeretnénk a játékélményt, új tartalmakkal, fejlesztésekkel és persze fegyverekkel, sok-sok új fegyverrel." - nyilatkozta Le a megjelenés kapcsán.
A Tactical Intervention egyik fontos eleme a Highway Mission, amely tulajdonképpen egy autós üldözés. Valaki vezet, mások pedig az ablakon kihajolva igyekeznek lelőni az üldözőket vagy épp az üldözötteket. A küldetések során lehetőségünk lesz harci kutyákat segítségül hívni, de akár kötélen is leereszkedünk, hogy felülről lepjük meg az ellenséget. Mivel ezúttal is a terroristák csapnak össze a terrorelhárító alakulattal, előbbiek minden eszközt megragadhatnak: akár civileket is maguk elé ránthatnak élő pajzs gyanánt. ■

Tactical Intervention
A legutóbbi Tactical Intervention cikkek, hírek

hozzászólások (4)

Dilizs
Dilizs 2013.03.29. 20:41
Kár h Európából nem lehet játszani... :S
veterán33
veterán33 2013.03.30. 07:23
Ahogy elnézem innen már elérhető: http://ti.ogplanet.com/en/intro.og
Dilizs
Dilizs 2013.03.30. 08:39
Pedig innen akartam lehuxni...Felraktam az OGP launchert viszont mikor le akarom töltetni vele a játék kliensét, akkor rinyál h ebből a régióból nem lehet...nem vágom. Vagy valamelyik mirror linkről kéne lekapni a klienst?
munszu
munszu 2013.03.30. 20:30
Ha valakinek működik majd le írja, hogy sikerült el indítania?
Én is szívesen ki próbálnám, a CS-t bár már nem szeretem. (pedig régen sokat játszottam vele) , de ebben vannak ötletek amik tetszettek, és kíváncsi lennék rá.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.