Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az N++

N, vagy más néven The Way of the Ninja. A flash játék később Xbox 360-ra is elkészült, N+ címmel. Az idei GDC-n pedig bejelentették a folytatást.

2013.03.31. 18:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az N, vagyis hosszabb címén The Way of the Ninja tipikus példája annak, hogy nem csupán a dollármilliókból fejlesztett, AAA kategóriás játékok rendelkezhetnek sokmilliós rajongótáborral, hanem bizony egy egyszerű flash játék is. Az N-t fejlesztő Metanet Software egy független stúdió, akik 2005-ben készítették el az oldalnézetes ügyességi játék első felvonását. A játékos egy apró pálcikaembert irányított több száz pályán keresztül, amelyek idővel elképesztően komoly kihívást jelentettek. A pályák tele voltak aknákkal, mozgásérzékelős ágyúkkal, hő követő rakétákkal és más halálos csapdákkal, a mi feladatunk pedig ezek kikerülésével összeszedni a lehető legtöbb aranytallért (vagy legalábbis arra hasonlító kis, sárga pöttyöket), elérni az ajtónyitó gombot, végül az ajtón távozni. Ez viszont sok esetben piszok nehéz feladat volt.
2008-ban elkészült a játék Xbox 360-as változata, amely az N+ címet kapta, az idei GDC-n pedig Mare Sheppard, a stúdió vezetője bejelentette, készül a folytatás. Az N++-ról azonban gyakorlatilag semmit sem árult el azon kívül, hogy ezzel végleg lezárják a sorozatot. Remélhetőleg hamarosan többet is felfednek az új részről, addig is nézzétek meg az N+ trailerét, illetve próbáljátok ki az eredeti játékot. ■

N++
A legutóbbi N++ cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.