Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mi mindenre számíthatunk az Injustice: Gods Among Ustól?

A mától elérhető demón keresztül bárki kipróbálhatja a játékot, de a fejlesztők egy vadonatúj trailerben összeszedték, mi mindent zsúfolnak a teljes játékba.

2013.04.03. 10:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak alig két hét választ el bennünket a NetherRealm Studios új verekedős játékától, az Injustice: Gods Among Ustól. A Mortal Kombat motorjára épülő új alkotásban a DC univerzum szereplői esnek egymásnak. Mivel szuperhősökről van szó, a Mortal Kombatra jellemző röntgenmód és a brutális kivégzések nem kaphattak helyet a játékban, helyettük viszont interaktív környezetet, rengeteg extra animációt kapunk. A játék demója mától érhető el mind PlayStation 3-ra, mind Xbox 360-ra, de fejlesztők emellett egy vadonatúj trailert is bemutattak. Ebben pedig sorra veszik, milyen tartalomra is számíthatunk majd a megjelenés után. A fent említett interaktív környezet mellett, a csaták során helyszínt is válthatunk egy-egy jól sikerült kombó által, amellyel szó szerint átpofozzuk ellenfelünket egy másik pályára. A karakterek legalább három különféle jelmezt kapnak, amelyeket a többjátékos módban oldhatunk fel. Lesznek érdekesnek ígérkező minijátékok is, amelyek mind egy-egy adott karakterhez kapcsolódnak. Batmannel például egy oldalnézetes akadálypályán kell végigjutnunk, míg Hawkgirl egy meteor darabjait pusztítja el.
A demóban három karakter (Batman, Wonder Woman és Lex Luthor), valamint egy helyszín (Gotham City aréna) kapott helyet. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.