Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Blizzard idén egyesíti a Starcraft II eSport ligáit

A StarCraft II World Championship Series 2013 néven egy globális rangsort alakít ki a különböző ligákban szereplők közt.

2013.04.03. 21:00 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Blizzard valós idejű stratégiája, a Starcraft II épp a közelmúltban bővült a második epizóddal, a Heart of the Swarmmal. A mai napon bejelentették, hogy a játék többjátékos ligáit egy globális bajnokságban egyesítik, így adva lehetőséget a profi játékosoknak a nagyobb nyereményre, a nézőknek pedig természetesen még az eddigieknél is izgalmasabb meccsek megtekintésére. A cég partnerséget kötött a Korea eSports Association (KeSPA), Ongamenet (OGN), GomTV, Major League Gaming (MLG), Turtle Entertainment (ESL) és Twitch képviselőivel, három összefüggő liga (európai, amerikai, koreai) meccseinek lebonyolítására. A WCS minden ligájában három szezonban fognak megmérkőzni a játékosok, pontokat szerezve a játékuk alapján a globális rangsorban. Ezen pontok alapján fognak meghívást kapni a végső megmérettetésre, amely a novemberi BlizzCon keretein belül fog majd lezajlani, a kaliforniai Anaheim városában.
Az új struktúra első meccsei a koreai ligában kezdődnek el április negyedikén, amelyet az OGN és a GomTV fog lebonyolítani. Az amerikai és európai ligákat az MLG és ESL fogják felügyelni, ám ezek startjáról még nincs konkrét időpont. ■

Kulcsszavak: BlizzCon 2013

StarCraft II: Heart of the Swarm
A legutóbbi StarCraft II: Heart of the Swarm cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!