Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már lehet jelentkezni a Survarium alfa tesztjére

A S.T.A.L.K.E.R. 2 szellemi örökösének fejlesztése lassan, de biztosan halad. Hamarosan kezdetét veszi az alfa teszt, amelyre már lehet regisztrálni. Emellett megjelent az ötödik fejlesztői napló is, ennek apropóján összegyűjtöttük az eddig megjelenteket is.

2013.04.04. 16:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Viszonylag régen lehetett utoljára hallani a Vostok Games első játékáról, a Survariumról. A fejlesztőcsapatot olyan veteránok alkotják, akik korábban a S.T.A.L.K.ER. játékokon és a soha el nem készült S.T.A.L.K.E.R. 2-n dolgoztak, így a Survarium nem titkoltan e játékok szellemi örököse. A fejlesztés az oroszoktól megszokott lassú tempóban halad, de legalább halad, így hamarosan kezdetét veheti a játék első alfa tesztje is. Erre minden érdeklődő szabadon regisztrálhat a hivatalos oldal fórumán, de a fejlesztők nem tudják mindenkinek garantálni a részvételt, így érdemes minél előbb jelentkezni.
A bejelentéssel egy időben megérkezett az ötödik fejlesztői napló is, amelyet az első néggyel együtt alul meg is tekinthettek. ■

Survarium
A legutóbbi Survarium cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.