Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben

A fejlesztők véleménye szerint elképzelhető egyfajta online elemeket is tartalmazó kihívás mód, de egy egymás elleni többjátékos mód túl sok erőforrást venne el a csapattól.

2013.04.05. 00:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tomb Raider esetében már egyszer komoly zúgolódást váltott ki, hogy egy tradicionálisan egyszemélyes játékmódra épülő sorozat feltámasztásánál elkészítik a többjátékos módot is. A rajongók véleménye szerint ez egész egyszerűen erőforrás és időpocsékolás, és egy hónappal a játék megjelenése után most már kijelenthető, hogy a rajongóknak volt igaza. A jelek szerint nem szeretnének hasonló hibába esni az Eidos Montrealnál a jövőre tervezett Thief reboottal kapcsolatban. Erről egy interjú során Stephane Roy producer tett említést.
"Jelenleg úgy áll a dolog, hogy egy olyan többjátékos mód, amilyen az új Tomb Raiderben is van, nem szerepel a terveink között. Még vizsgáljuk a lehetőségét egy kihívás módnak, amely online elemeket is tartalmaz, de őszintén megvallva, jelenleg az a legfontosabb szempont, hogy a lehető legjobb egyjátékos élményt nyújtsuk, amellyel visszahozhatjuk ezt a sorozatot, ezzel is bizonyítva, hogy a jövő felé tekintünk és nem ragaszkodunk a múlthoz. Ez rendkívül fontos, ezért nem szeretném, ha a csapat pazarolná az erőforrásait, szeretném, ha erre koncentrálnának."
Ezek szerint tehát a sorozat rebootjában nem számíthatunk egymás elleni összecsapásokra, amely valószínűleg nem is passzolna a játék világába. A Thief a tervek szerint PC mellett PlayStation 4-re és az új Xboxra készül el, megjelenésére leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. A játék galériáját új vázlatokkal és néhány új képpel bővítettük. ■

előző
következő
Nem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben
Nem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben
Thief (2014)
A legutóbbi Thief (2014) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.