Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben

A fejlesztők véleménye szerint elképzelhető egyfajta online elemeket is tartalmazó kihívás mód, de egy egymás elleni többjátékos mód túl sok erőforrást venne el a csapattól.

2013.04.05. 00:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tomb Raider esetében már egyszer komoly zúgolódást váltott ki, hogy egy tradicionálisan egyszemélyes játékmódra épülő sorozat feltámasztásánál elkészítik a többjátékos módot is. A rajongók véleménye szerint ez egész egyszerűen erőforrás és időpocsékolás, és egy hónappal a játék megjelenése után most már kijelenthető, hogy a rajongóknak volt igaza. A jelek szerint nem szeretnének hasonló hibába esni az Eidos Montrealnál a jövőre tervezett Thief reboottal kapcsolatban. Erről egy interjú során Stephane Roy producer tett említést.
"Jelenleg úgy áll a dolog, hogy egy olyan többjátékos mód, amilyen az új Tomb Raiderben is van, nem szerepel a terveink között. Még vizsgáljuk a lehetőségét egy kihívás módnak, amely online elemeket is tartalmaz, de őszintén megvallva, jelenleg az a legfontosabb szempont, hogy a lehető legjobb egyjátékos élményt nyújtsuk, amellyel visszahozhatjuk ezt a sorozatot, ezzel is bizonyítva, hogy a jövő felé tekintünk és nem ragaszkodunk a múlthoz. Ez rendkívül fontos, ezért nem szeretném, ha a csapat pazarolná az erőforrásait, szeretném, ha erre koncentrálnának."
Ezek szerint tehát a sorozat rebootjában nem számíthatunk egymás elleni összecsapásokra, amely valószínűleg nem is passzolna a játék világába. A Thief a tervek szerint PC mellett PlayStation 4-re és az új Xboxra készül el, megjelenésére leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. A játék galériáját új vázlatokkal és néhány új képpel bővítettük. ■

előző
következő
Nem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben
Nem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben
Thief (2014)
A legutóbbi Thief (2014) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!