Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bónuszküldetések a Company of Heroes 2 előrendelőinek

Egy rövid kampányt, néhány exkluzív festést tartalmazó csomagot, valamint plusz képességeket kapnak azok a rajongók, akik előrendelik a világháborús stratégiai játékot.

2013.04.07. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tervek szerint nyáron jelenik meg a Relic Entertainment következő stratégiai játéka, a Company of Heroes 2. A hatalmas sikert aratott első rész nyomdokain haladó játék ezúttal a fagyos keleti frontra vezényli a szobastratégákat. A fejlesztők igyekeznek minden eszközzel rábírni a rajongókat, hogy az előrendelés mellett döntsenek, így most lelepleztek néhány exkluzív tartalmat, ami csak az előrendelők számára lesz elérhető.
Ezek közül a legfontosabb a Theatre of War minikampány, amely időben a főkampánnyal egyszerre játszódik, de egy másik frontvonal eseményeit mutatja be. Emellett elérhető lesz a Winter Ambush és a Voronezh Front nevű festéscsomag, amelyeket a többjátékos módban használhatnak fel. Az előrendelők továbbá mind a német, mind az orosz hadsereg számára két plusz képességgel gyarapodnak. A németek oldalán a Joint Operations Doctrine lehetővé teszi, hogy a tüzérséggel pontosabb támadást hajtsunk végre, míg az Offensive Spearhead Doctrine segítségével nagyobb védelmet kapunk a légi csapások ellen. Az orosz oldalon játszva az Anti-Infantry Tactics Doctrine és a Conscript Support Tactics Doctrine lesz elérhető. Előbbi által lángszórós tankokra tehetünk szert, míg utóbbi plusz erősítést garantál a játékos számára. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.