Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bónuszküldetések a Company of Heroes 2 előrendelőinek

Egy rövid kampányt, néhány exkluzív festést tartalmazó csomagot, valamint plusz képességeket kapnak azok a rajongók, akik előrendelik a világháborús stratégiai játékot.

2013.04.07. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tervek szerint nyáron jelenik meg a Relic Entertainment következő stratégiai játéka, a Company of Heroes 2. A hatalmas sikert aratott első rész nyomdokain haladó játék ezúttal a fagyos keleti frontra vezényli a szobastratégákat. A fejlesztők igyekeznek minden eszközzel rábírni a rajongókat, hogy az előrendelés mellett döntsenek, így most lelepleztek néhány exkluzív tartalmat, ami csak az előrendelők számára lesz elérhető.
Ezek közül a legfontosabb a Theatre of War minikampány, amely időben a főkampánnyal egyszerre játszódik, de egy másik frontvonal eseményeit mutatja be. Emellett elérhető lesz a Winter Ambush és a Voronezh Front nevű festéscsomag, amelyeket a többjátékos módban használhatnak fel. Az előrendelők továbbá mind a német, mind az orosz hadsereg számára két plusz képességgel gyarapodnak. A németek oldalán a Joint Operations Doctrine lehetővé teszi, hogy a tüzérséggel pontosabb támadást hajtsunk végre, míg az Offensive Spearhead Doctrine segítségével nagyobb védelmet kapunk a légi csapások ellen. Az orosz oldalon játszva az Anti-Infantry Tactics Doctrine és a Conscript Support Tactics Doctrine lesz elérhető. Előbbi által lángszórós tankokra tehetünk szert, míg utóbbi plusz erősítést garantál a játékos számára. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.