Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bónuszküldetések a Company of Heroes 2 előrendelőinek

Egy rövid kampányt, néhány exkluzív festést tartalmazó csomagot, valamint plusz képességeket kapnak azok a rajongók, akik előrendelik a világháborús stratégiai játékot.

2013.04.07. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tervek szerint nyáron jelenik meg a Relic Entertainment következő stratégiai játéka, a Company of Heroes 2. A hatalmas sikert aratott első rész nyomdokain haladó játék ezúttal a fagyos keleti frontra vezényli a szobastratégákat. A fejlesztők igyekeznek minden eszközzel rábírni a rajongókat, hogy az előrendelés mellett döntsenek, így most lelepleztek néhány exkluzív tartalmat, ami csak az előrendelők számára lesz elérhető.
Ezek közül a legfontosabb a Theatre of War minikampány, amely időben a főkampánnyal egyszerre játszódik, de egy másik frontvonal eseményeit mutatja be. Emellett elérhető lesz a Winter Ambush és a Voronezh Front nevű festéscsomag, amelyeket a többjátékos módban használhatnak fel. Az előrendelők továbbá mind a német, mind az orosz hadsereg számára két plusz képességgel gyarapodnak. A németek oldalán a Joint Operations Doctrine lehetővé teszi, hogy a tüzérséggel pontosabb támadást hajtsunk végre, míg az Offensive Spearhead Doctrine segítségével nagyobb védelmet kapunk a légi csapások ellen. Az orosz oldalon játszva az Anti-Infantry Tactics Doctrine és a Conscript Support Tactics Doctrine lesz elérhető. Előbbi által lángszórós tankokra tehetünk szert, míg utóbbi plusz erősítést garantál a játékos számára. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.