25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új Thunder Wolves trailer

Újabb magyar fejlesztésű játék jelentkezett új trailerrel. A helikopteres játék nem szűkölködik majd akcióban és robbanásokban.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Mindig öröm egy magyar fejlesztőstúdió játékáról beszámolni, de ez az öröm csak még nagyobb, ha egy igazi hiánypótló termékről van szó. A Most Wanted Entertainment új játéka pedig mindenképpen annak számít. A Thunder Wolves ugyanis egy vérbeli árkád akciójáték lesz, amelyben különböző harci helikopterek pilótafülkéjébe pattanhatunk. A most érkezett vadonatúj trailer alapján nem csupán helikopterekből akad szép számmal, de a helyszínek is egészen változatosak lesznek. A megjelenésre sem kell már sokat várnunk, bár pontos dátummal egyelőre nem rendelkezik a játék, a tervek szerint valamikor a második negyedévben érkezhet meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Thunder Wolves

Platform:

Fejlesztő: Most Wanted Entertainment

Kiadó: bitComposer Games

Megjelenés:
2013. május 17. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: 2 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 256 MB-os, DirectX 9 kompatibilis videokártya, 2 GB HDD (helyi coop módhoz min. egy gamepad)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

matech
matech [2]
Csak én gondolom azt, hogy ebben a játékban ugyanaz a motor van mint a csapat 7 évvel ezelőtti Joint Task Force cím stratégiájában?????
GustyX
GustyX [7048]
Remélem comanche lesz benne :).
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)