Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Far Cry 3: Blood Dragon

A hivatalos bejelentés után nem sokkal megérkezett az első trailer is az érdekes témájú kiegészítőről, amely nem csupán Xbox 360-ra lesz elérhető.

2013.04.11. 12:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

További részletek, valamint az első trailer is napvilágot látott az eleinte csak áprilisi tréfának vélt Far Cry 3 kiegészítőről. A Far Cry 3: Blood Dragon teljesen elrugaszkodik az alapjáték témájától és a '80-as évek jellegzetes akciófilmjeinek kliséit helyezi előtérbe. A hivatalos bejelentéskor csak az Xbox 360-as változatról esett szó, azóta azonban kiderült, hogy PC-re és PlayStation 3-ra is elkészül az önállóan is futtatható kiegészítő. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy orosz hackerek feltörték a Ubisoft UPlay szolgáltatását és onnan ellopták a kiegészítő PC-s változatát, amely így már több torrent oldalon is elérhető. A kiadó nem sokkal a bejelentés után elérhetővé is tette az első trailert is. A hangulat valóban a '80-as évek akciófilmjeit és rajzfilmjeit idézi. A kiegészítő tehát PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is május 1-jén válik elérhetővé. ■

Far Cry 3: Blood Dragon
A legutóbbi Far Cry 3: Blood Dragon cikkek, hírek

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2013.04.11. 14:01
Én személy szerint nagyon szerint imádom azt a korszakot, legyen szó filmekről vagy rajzfilmekről. Utóbbiakon nőttem fel (plusz természetesen a '40-es évektől a '60-asig tartó időszak klasszikusain...), szóval már a trailer is visszarángatott egy pillanatra a gyerekkoromba! :D
Ezzel együtt érdekes módon maga a kiegészítő nem különösebben hozott tűzbe, nem tudom, teszek-e vele egy próbát...
erpy
erpy 2013.04.11. 21:49
Hát, hogy is fogalmazzak! Ha ez kijön, és olyan lessz a grafika, mint a videóban (nem ugy mint az eredeti Far Cry 3 esetében) akkor nagyon sokunk szeme ki fog folyni.

Már a vidi alapján a sok csili-vili fényeffekt stb agyonvágta az agyam. Mind e-melett érdekesnek fog tünni. Én se vagyok már kölyök, szóval láttam párat a '90-es évek sci-fi filmjeiből.
gregmerch
gregmerch 2013.04.12. 07:02
Ez valami olyasminek ígérkezik, amilyennek a Duke Nukem Forevert vártuk...
Turulbirodalom
Turulbirodalom 2013.04.12. 09:12
Igen, bőségesen akad hasonlóság. Viszont még a Duke Nukem a They Live ihletésére született, addig a Jack Sparrow kincsesládájából előkerült gameplay videók alapján ebben a főhős engem inkább Snake Plissken-re (Escape from New York) emlékeztet.
Razor03
Razor03 2013.04.12. 23:12
0:54-től mi az a zene? :-)

Bár még az alappal sem volt módom játszani, de ez ultrafílingesnek tűnik!
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.