Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GRID 2 - 30 órás egyszemélyes mód

Az autóversenyes játék egyszemélyes módja a műfajhoz mérten maratoni hosszúságú lesz, ígérik a fejlesztők. Emellett a többjátékos módról is új információk és képek érkeztek.

2013.04.12. 10:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters Racing új autóversenyes játéka, a GRID 2 a tervek szerint május végén kerül a boltokba. A fejlesztők nagyon komolyan odafigyelnek az egyszemélyes kampányra, nem szeretnék a manapság a piacra jellemző trendet követve egy összecsapott, öt-hat órás kampánnyal kiszúrni a rajongók szemét. A GRID 2 egyszemélyes módjának teljes végigjátszása az ígéretek szerint legalább 30 órát vesz majd igénybe, amely így egy szerepjáték hosszával vetekedik. Erről Clive Moody, producer beszélt a VG247 magazinnak adott interjújában.
"A végigjátszás, ha mindent 100%-ra ki akar pörgetni, több mint 30 órát vesz majd igénybe minden átlagos játékos számára. Ebben benne van minden, a mellék események, a promóciós események és a kihívások is. Ez bőséges tartalom ahhoz, hogy lekösse az embert, és ha végig is csinálja, még mindig ott van a többjátékos mód." - Moodyhoz csatlakozott a játék vezető fejlesztője, Ross Gowing is - "Megfigyeltük, hogy manapság az a divat, ha a magukat nagynak nevező játékok hat órányi játékidővel érkeznek meg, mi viszont úgy érezzük, ez nem elegendő tartalom a rajongók pénzéért cserébe. Azt akarjuk, hogy sokkal többet kapjanak cserébe."
A maratoni hosszúságú egyszemélyes mód mellett természetesen a többjátékos részre is odafigyelnek a fejlesztők. A játék elején csak néhány egyszerű, kezdő autónk lesz a garázsban, amelyekkel 12 fős versenyeken részt véve gyűjthetünk XP-t. Szintlépésenként pedig új autók megvásárlására nyílik majd lehetőség. Többféle játékmód között válogathatunk: Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Ezek mellett minden héten új élő események és kihívások lesznek a RaceNet rendszerében, köztük Overtake és Power Lap kihívásokkal. Egy rendszer kiszűri azokat a játékosokat, akik szándékosan rombolják mások élményét az össze-vissza száguldozásukkal. Egy-egy visszajátszásunkat azonnal megoszthatjuk a YouTube-n, eredményeinket pedig a Twitteren és a Facebookon. A többjátékos módból néhány új kép is érkezett, ezeket néhány korábbi társaságában megtaláljátok galériánkban. ■

előző
következő
GRID 2 - 30 órás egyszemélyes mód
GRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes mód
GRID 2
A legutóbbi GRID 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.