Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újra elérhető a SimCity leggyorsabb fokozata

A kezdeti szerveroldali gondok miatt számos funkciót letiltottak a fejlesztők, köztük a cheetah sebességet is, amelyet most kapcsoltak vissza. Emellett megjelenési dátumot kapott a játék Maces változata is.

2013.04.12. 11:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SimCity úgy tűnik, végleg maga mögött hagyta a megjelenésekor fellépő komoly hibákat. Ezek mind a szerveroldalon jelentkeztek és gyakorlatilag hosszú ideig ellehetetlenítették a játékot. A fejlesztők ezért számos olyan funkciót kikapcsoltak, amelyek nem voltak létfontosságúak. Ezek közé tartozott a cheetah sebességfokozat is, amelyet a napokban újra elérhetővé tettek, mivel mostanra kellően stabillá váltak hozzá a szerverek. A Maxis azt is elárulta, hogy hamarosan megérkezik a 2.0 sorszámú frissítés is. A Macintosh tulajdonosoknak sem kell már sokáig várnia a játékra, hiszen kiderült, hogy az június 11-én válik elérhetővé számukra. A PC-s és Maces játékosok együtt is játszhatnak majd. A PC-s játékosok ingyen megkapják a Maces változatot is az Originen keresztül. ■

SimCity
A legutóbbi SimCity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!